Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:02, 24. 10. 2016.

| Sport

Mašinac brojao do 8 protiv Požarevca

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Mašinac124---Vanja-Keser.jpg
U poslednja dva kola Nišlijke imaju gol razliku 12:1; foto: Vanja Keser

Ubedljivom pobedom protiv Požarevca sa 8:0 i izraženom efikasnošću fudbalerke Mašinca najavile su da su u usponu forme pred odlučujuće superligaške borbe za plej-of.

Nakon ubedljivog trijumfa u prošlom kolu na gostovanju Obiliću (4:1), Nišlijke su duplo raspucanije bile protiv poslednjeplasiranih Požarevljanki i pokazale da su rešeni hronični problemi sa realizacijom.

Već u prvih 45 minuta niške fudbalerke su postigle 6 pogodaka, da bi u finišu meča sa još 2 gola u mreži gošći stavile tačku na "i".

Četvorostruki strelac na ovom meču bila je Viktorija Mišeljić, koja je pogađala u 7, 17, 41. i 60. minutu utakmice, a u listu strelaca su se upisale još Stanković u 30. i 39. minutu, Vasiljković u 19. i Pejčić u 90. minutu.

Šef stručnog štaba Mašinca Perica Krstić oduševljen je formom svojih izabranica koja ide uzlaznom putanjom.

Mislim da smo ušli u pravi ritam, poboljšali efikasnost i podigli nivo forme. Zadovoljan sam igrom, neke mlade igračice su pokazale da na njih ozbiljno može da se računa, a i Irana na golu Jektai sjajno brani i potvrđuje tezu “da je dobar golman pola tima”. Odlična atmosfera vlada i u stručnom štabu i raspoloženi dočekujemo naredne izazove - izneo je niz pohvala strateg niškog tima.

U naredna dva kola Nišlijke će se susresti sa Vojvodinom i kruševačkim Napretkom, glavnim kandidatima za 4. mesto koje posle ligaškog dela vodi u plej-of.

Koncentrisani smo na dve naredne utakmice i imamo najviše ambicije da to odradimo na najbolji mogući način. Ako to prevaziđemo kako treba, razmišljaćemo o Crvenoj zvezdi i Mašincu, ali sigurno da imamo šta da tražimo i u Novom Sadu za 2 nedelje protiv Napretka na Delijskom visu - poručio je Krstić.

Sa 4 pobede, 2 remija, 3 poraza i ukupno 14 bodova, Mašinac trenutno zauzima 4. mesto na tabeli i ima 6 bodova više od Vojvodine, kojoj gostuje narednog vikenda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: