Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:43, 17. 8. 2016.

| Sport

Mašinac kreće u nove superligaške pohode

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
MasinacSpartak.jpg
Liga nikad jača; foto: Vanja Keser

Utakmicom 1. kola Superlige protiv beogradskog Obilića na Delijskom visu u sredu 17. avgusta u 17 sati fudbalerke niškog Mašinca krenuće sa novim prvenstvenim borbama. U odnosu na prošlu sezonu igrački kadar je dosta promenjen, a trener Perica Krstić kaže da ambicije ostaju iste.

U prva dva kola Nišlijke imaju lakše protivnike, posle novajlije u ligi Obilića Nišlijke će za vikend gostovati Požarevcu, a šef stručnog štaba niškog tima ističe da je liga dosta jača u odnosu na prošlu sezonu.

Uz tradicionalno jak Spartak, dosta se pojačala i Crvena zvezda, pa i naš rival Obilić je doveo 3 igračice iz Gane. Vlada “opšte ludilo” u ženskom fudbalu, svi hoće da budu šampioni - rekao je on.

O realnim dometima Mašinca u novoj sezoni, prema njegovim rečima, nije moguće pričati iz ove perspektive.

Videćemo kako budemo odigrali prva 2 kola, jer imamo malo lakše protivnike. Nakon toga biće slika malo jasnija. Dosta smo promenili sastav, pa ne mogu u ovom trenutku da kažem, ali potrudićemo se da napadnemo vrh tabele - kazao je Krstić.

Niški tim ovog leta napustile su: Aleksandra Kožović (Amerika), Miljana Ivanović (Sloga), Kristina Krstić (Sloga), Milica Stevanović (Vojvodina) i Ana Marinković (Grčka), a kao pojačanja su stigla Jovana Brusin (Vojvodina), Jovana Kostadinović (Radnički) i Andrijana Pejčić (Pirot).

Krstić je najavio da će Mašinac ovih dana pojačati i jedna fudbalerka iz Irana i 3 iz Nigerije.

Za kraj je dodao "da je pred novim i podmlađenim sastavom proces uigravanja, tako da će se tek kasnije proceniti krajnji dometi ekipe".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Danka

    13:13 // 17. 8. 2016.

    ZSamo oštro.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: