Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 29. 8. 2014.

| Sport

Na pobedu protiv Donjeg Srema

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar-jovanovic.jpg
Aleksandar Jovanović veruje u svoju ekipu; foto: Vanja Keser

Fudbaleri Radničkog iz Niša u subotu, 30. avgusta dočekuju Donji Srem u četvrtom kolu Superlige i posle tri vezana poraza žele prvi trijumf i bodove u sezoni.

Nakon poraza od Zvezde, Partizana i Jagodine, prema rečima veznog igrača Aleksandra Jovanovića, uvukla se nesigurnost u ekipu Radničkog.

- Bez obzira, mi smo iskusni i nadam se da ćemo to prebroditi. Biće teško, ali ova ekipa ima kvalitet. U subotu nemamo izbora, moramo da pobedimo. Posle toga imamo pauzu od dve nedelje da se dobro pripremimo za nastavak. Uz tri boda biće mnogo lakše, daćemo sve od sebe - kaže Jovanović.

Donji Srem je trenutno na 11. poziciji sa pobedom (protiv Voždovca) i dva poraza (Borac i Partizan).

- Sigurno nas čeka, prema mom mišljenju, najteža utakmica u prvenstvu. Protivnik nije imenom toliko atraktivan kao Zvezda ili Partizan, ali sa dosta iskustva i odličnom ekipom. Sigurno dolaze da se nadigravaju, ali mi imamo kvalitetan tim i verujem u saigrače. Sa Donjim Sremom uvek igramo tvrde utakmice, nikada se ne zna ko će pobediti - dodaje Jovanović.

U konkurenciji za tim biće i novajlija Vladimir Đilas koji će pokušati da pomogne Radničkom u napadu.

- Nemamo mnogo vremena za upoznavanje, čeka nas važna utakmica u subotu. To je prekretnica za ekipu nakon tri poraza jer pobedom bi se sve promenilo. Donji Srem je najpoznatija u fudbalskom žargonu jer je to ekipa koja se nije menjala proteklih sezona. Imaju osveženje u napadu, imaju neke od najkvalitetnijih ofanzivaca u ligi i to im je najjače oružje. Nećemo mnogo da se obaziremo na njih, imamo jasan cilj, a to je pobeda - kaže Đilas.

Utakmica na Čairu počinje u 19:30h, a karte su u prodaji u info-centrima Turističke organizacije Niša. Cena ulaznice za južnu tribinu je 200 dinara, a za istok i zapad po 400. Karta za ložu košta 1.000 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vojvoda Meraklija

    22:33 // 30. 8. 2014.

    I ja sam lepo rekao i postavio pitanje u jednom prethodnom komentaru ko će biti kriv ako Radnički izgubi?Mislim da je vreme da se polože računi ali i da se očiste navijački redovi od kvazi Meraklija.

  • Kakva sramota!Gledao sam veceras!

    22:18 // 30. 8. 2014.

    Odmah da istupe iz lige i da ne trose novac bez potrebe!Sramota Stepa hitno da, da ostavku!A gradonacelnik neka vidi sta ce sa klubob!Sramota Sramota Sramot!!!

  • Само Кажем

    16:41 // 29. 8. 2014.

    Прошле недеље када смо ишли у Јагодину, запад смо плаћали 400 дин. Исток им је 300, а север и југ 200. Немају промоције, осим за студенте који дан раније морају да се јаве на стадион за карте за џ.

    • istina

      19:10 // 30. 8. 2014.

      I sta ste videli? Prazan stadion bez publike!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: