Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:26, 14. 9. 2013.

| Sport

Naisa i Maks sport igrali nerešeno

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa-maks-sport.jpg
Foto: Vanja Keser

U prvom kolu Superlige rukometašice Naise odigrale su nerešeno 30:30 (16:15) sa Maks sportom iako su niške rukometašice imale i 6 golova prednosti 8 minuta pre kraja.

Niška ekipa zabeležila je remi na startu Superlige pred svojim navijačima. Maks sport nijednom na ovom meču nije poveo, ali je uspeo da u poslednjih 8 minuta stigne prednost od 6 golova i da osvoji bod u Nišu.

U prvom poluvremenu Naisa je imala najviše 3 gola prednosti, ali su gošće uspevale da stignu i izjednače.  U 10. minutu bilo je 5:5, a dva minuta kasnije niške igračice su imale 7:5. Naisa je imala prednost od 3 gola u 17. minutu kada je vodila sa 11:8, ali tri minuta kasnije bilo je izjednačeno. U 27. minutu Naisa je vodila sa 15:12, a u 29. minutu bilo je 15:15. 

Na odmor Naisa je otišla golom razlikom 16:15.

U drugom poluvremenu viđene su dve strane Naise. Na početku drugog dela igre Naisa je povela sa 17:15, ali je Maks sport izjednačio na 17:17. Nišlijke su do 42. minuta napravile seriju od 6:0 i povele se 23:17, ali se beogradska ekipa serijom 4:1 približila na 3 gola zaostatka.

U 50. minutu Naisa je vodila sa 26:21, a dva minuta kasnije imala i najveću prednost na meču (28:22). Do 56. minuta Maks sport je stigao na gol zaostatka (28:27), a minut kasnije bilo je izjednačeno 29:29.

Minut pre kraja Naisa je imala prednost od 30:29, ali greškama u odbrani nije uspela da sačuva gol. U poslednjem minutu Radmila Bogdanović postigla je gol za izjednačenje i meč je završen rezultatom 30:30.

U drugom kolu Naisa igra sa kragujevačkim Radničkim u Nišu.

NAISA – MAKS SPORT 30:30 (16:15)

NAISA: Milena Petković 2 odbrane, Maja Dragoljubović 10 odbrana, Kristina Marković, Miljana Dimić, Suzana Ćubela 7 (1), Milca Mitrović, Sandra Lapajne 3, Aleksandra Stefanović, Anastazija Đoković 4, Hristina Nedeljković, Jovana Zdravković, Teodora Zdravković 4, Marija Petrović 7, Katarina Tanasković, Marija Filipović 1, Lilia Gorilska 4.

Sedmerci: 1/2
Isključenja: 8 minuta

MAKS SPORT: Gordana Đilas 6 odbrana (1), Višnja Varga 3 odbrane, Nataša Gudurić 1, Milica Kojčić, Radmila Bogdanović 1, Aleksandra Božović 3, Suzana Miličić 9 (3), Kristina Milovanović 2, Jelena Bursać 4, Vanja Simjanovski, Jelena Varda 4, Jelena Vujković, Katarina Kosanović, Marija Bursać, Milica Blanuša 6, Teodora Miletić.

Sedmerci: 3/3
Isključenja: 10 minuta

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: