Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:58, 6. 5. 2016.

| Sport

Naisa u Kragujevcu za overu vicešampionske titule

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
NaisaNedeljkovic.jpg
Prva meč-lopta za Nišlijke; foto: Vanja Keser

Rukometašice Naise gostovaće u 4. kolu plej-ofa domaćeg šampionata Radničkom u Kragujevcu u subotu 7. maja u 18 sati. Niškom timu u preostala tri kola potreban je bod kako bi osigurale 2. mesto i time krunisale sezonu u kojoj su premašile sva očekivanja.

Posle tačno mesec dana pauze, nastavljaju se prvenstvene obaveze za rukometašice u Srbiji. Niške rukometašice prvi deo plej-ofa završile su na drugom mestu, odmah iza neprikosnovenog Izvora, pa već protiv Radničkog mogu da zacementiraju zvanje vicešampiona.

Međutim, to neće biti nimalo lak zadatak za mladi sastav Svetislava Jovanovića, jer je Radnički i dalje aktuelni šampion, a strateg Nišlijki ulogu favorita prepušta domaćem timu.

Sigurno je da su oni favoriti u ovom meču. U svojim redovima imaju 4 reprezentativke: Risović, Janjušević, Prijović i Radosavljević, tako da je reč o izuzetno jakom sastavu. Iako je Anđela Janjušević van stroja duže vreme, ponovo se radi o kvalitetnom timu - istakao je on.

No, rezultati međusobnih duela ove sezone pokazuju da Naisa ima recept kako da savlada Kragujevčanke. Niške rukometašice su dva puta izlazile kao pobednice iz mečeva protiv Radničkog, dok je kragujevački sastav jednom trijumfovao.

Pokazali smo već da možemo da se nosimo sa njima. Jeste da su obe pobede minimalnim rezultatom, ali trijumf je trijmuf. Daćemo sve od sebe, potreban nam je taj jedan bod, da li će to biti već u Kragujevcu, videćemo - rekao je Jovanović.

Nišlijke u ovom meču neće moći da računaju na već duže vreme povređene Mariju Filipović, Milicu Mitrović i Teodoru Zdravković.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: