Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:00, 30. 1. 2016.

Nastavak priprema Radničkog u Staroj Pazovi

490x370-490x370-490x370-490x370-fk-radnicki.jpg Drugi deo priprema Radnički ćeobaviti u Srbiji; foto: Vanja Keser

Nakon sedmodnevnih priprema u Kini fudbaleri niškog Radničkog će od 1. do 11. februara trenirati u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, rekao je predsednik niškog kluba Radan Ilić.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragan

    23:15 // 30. 1. 2016.

    Kuca fudbala je zaista mesto gde se samo moze pozeliti da se trenira.Vrhunskih najboljih osam terena u zemlji koji se profisionalno odrzavaju,hotel odlican.Najavljeno je lepo vreme i siguran sam da ce se nasi momci dobro pripremiti.Brinu te permanentne blokade i dug od 1.5 mil.E.Posto je sponzore u ovoj ek. situaciji NEMOGUCE naci Grad mora ODMAH da reaguje i sanira ta dugovanja ako hocemo Evropu.

  • Vlajce

    23:32 // 30. 1. 2016.

    Uslovi za rad u Pazovi najbolji u ovom delu Evrope. Ko je bio i video ono je stvarno nesto fantasticno sto retko ko ima. Dovesti dobrog "spica" koji ce da daje golove prioritet prioriteta. Bez njega sanse su nam male. Sa 2-3 dobra pojacanja u ovakvoj ligi u samom vrhu smo.Bez toga malo nade.Petar Petrovic odlicno pojacanje i zamena za Antuna ali nedovoljno.

  • Meraklija sa zapada

    08:51 // 31. 1. 2016.

    Grad mora mnogo ozbiljnije da se pozabavi Radnickim i da konacno resi ta velika dugovanja kluba koja se provlace i uvecavaju se putem kamata poslednjih 20 godina. To je ono sto godinama ometa klub da bude svake godine medju prva 3-4 kluba gde mu je po tradiciji i velicini grada i mesto. Klub sam toliku zaduzenost ne moze da resi. Pazova je najbolje mesto gde je moglo da se ode. NAPRED REAL!!!

  • Nislija sa juga

    10:38 // 31. 1. 2016.

    Podrzavam da grad konacno sanira klub. Ili cemo gledati evropu na Cairu ili srpsku ligu. Nelogicno je dati 1.5 milijardu(15 mil.€) za stadion i na njemu gledati najnisi rang takmicenja a ne naci jos 10% od te sume i resiti Radnicki visedecenijskih nagomilanih dugova. Ako se to ne uradi onda su pare za stadion bacene jer necemo imati sta na njemu da gledamo.

  • Jova

    14:57 // 31. 1. 2016.

    Zar ne bese dug 1,5 mil kad je radan došao!? Još jednom da kažem da je uprava čist amaterizam! Sreća pa pojedini igrači (ne svi, znase to koji su) ginu za Radnički! Ovo sa kardžićem mi ne sluti na dobro! ajmo uprava napolje da makar sl. sezone napravimo nešto. Ova je već propala, nećemo biti ni u prvih 8!

  • Vlajce

    19:08 // 31. 1. 2016.

    Pokusavam ali nikako da razumem Jovu!?Klub nije 15-16 nego u gornjem delu tabele.Fudbaleri u dan dobijaju plate(sto je retkost u Srbiji)plus premije koje je ova uprava uvela.Cena ulaznica snizena da svako moze da dodje na stadion,navijaci mogu besplatno da prate klub na gostovanjima,pripreme u Kini sto drugi mogu da sanjaju i sada Kuca fudbala.Zasto da menjamo upravu!?Sta to nije a treba da uradi?

    • milos

      22:54 // 31. 1. 2016.

      svaka cast upravi cine velike napore da stvore uslove timu...oni su ti koji su dali krila igracima premijama posle pobeda...treba reci da je prosla uprava sa vidakom perovicem dovela radnicki na rub propasti svojim mahinacijama

  • pravi meraklija

    19:38 // 31. 1. 2016.

    Jovo,ti bi ocigledno vise voleo da Radnicki ispadne samo da bi se uprava promenila.Stice se utisak iz onog sto pises da bi bio najsrecniji kada bi Radnicki ispao.Ti ne volis Radnicki. Nasim momcima zelim da se sto bolje pripreme u Pazovi i mnogo uspeha u nastavku prvenstva.

  • Jug

    00:03 // 1. 2. 2016.

    Radan je dosao sa svojom upravom koja nije dala 100€ u klub to svi znaju i da ce klub da se u gasi u roku od mesec dana jel covek ne zna nista kako se vodi klub. Svako moze da bude Predsednik i da ceka samo od grada novac,mora da bidea sposoban da nadjes novac.A njemu u upravu sede automehanicari i koji fizicko nisu radili.

    • nikola meraklija

      10:50 // 1. 2. 2016.

      nije istina to sto pises.tri puta vise su placali posle svake pobede radnickog cak su igraci dobili premiju posle jednog poraza...primanja su sada mnogo redovnija nego prosle godine,odnos sa navijacima na visem nivou,karte jeftinije...ova uprava je mnogo bolja od prosle koja je oterala navijace...

  • meraklija1989

    11:51 // 1. 2. 2016.

    najlakse je upirati prstom u ove ljude.trba ispitati proslu upravu kako je poslovala i treba reci da su oni odgovorni za ovu blokadu racuna...zasto su dozvolili oni i sportski direktor da igraci poput borjana,rosica,trifunovica,zemljanuhina...odlaze bez obestecenja...skroz sumnjivo

  • pera

    12:20 // 1. 2. 2016.

    ljudi nisu svesni kakve uslove pruza stara pazova...od hotela,terena...mnogo bolje nego ohrid ili jadran...zato bravo za ovo resenje,a i za kinu koja se pokazala kao pun pogodak.odavno nas klub nije imao kvalitetnije uslove za pripreme

  • Meraklija pravi

    12:45 // 1. 2. 2016.

    Pa da nije bilo tog sportskog direktora da dovede te igrace bez para i Rastavca sad bi Radnicki bio u drugoj ligi! Postujte sportski sektor! Borjan,Zemljanuhin dva reprezentativca dovedes bez para i Trifunovica onakvog igraca. Zato respect!!! Koje crne uprave i bakraci,oni su marionete koji se samo slikaju i koriste strucni rad ovih momaka koji su priznati u celoj Srbiji!

    • nikola

      13:36 // 1. 2. 2016.

      ko kaze da su dosli bez para?placeni su oni vise nego dobro.niko danas ne igra bez para...to su price za malu decu...

  • b.i.

    13:58 // 1. 2. 2016.

    Priznajem samo cinjenice: kada je nova uprava dosla klub je bio na osmom mestu sada je na sestom, plate su isplacene a premije povecane dok su cene karata snizene. Odlazak u Kinu pun pogodak a sve to besplatno a sada nastavak priprema tamo gde se i reprezentacija priprema, u najboljim mogucim uslovima. Kostur tima sacuvan i jos samo 2-3 pojacanja kraj price. To su cinjenice i samo napred RADNICKI

  • Meraklija pravi

    14:18 // 1. 2. 2016.

    Nikola dodji ti kad si tako pametan pa dovedi reprezentativce za hiljadu evra i daj im ugovore na dve tri god da vidimo da li mozes!!! Skini kapu ljudima koji rade to! Jer se drugima na tel ne bi javili a kamoli da dodju!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: