Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:03, 1. 5. 2015.

| Sport

"Niška publika nikada nije izneverila"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
vujin
Srpski rukometaši jure zaostatak od 16 golova; foto: Vanja Keser

Nakon ubedljivog poraza od Islanda (38:22) u 3. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, rukometna reprezentacija Srbije u nedelju 3. maja igra u hali Čair sa istim protivnikom i očekuje pobedu uz veliku podršku publike.

Prvi poraz u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naši najbolji rukometaši pretrpeli su u sredu. Srpske igrače očekuje u nedelju u hali Čair duel sa Islandom i pokušaće da nadoknade razliku od 16 golova.

Pozvao bih sportsku i rukometnu publiku da dođe u što većem broju. Mi ćemo se potruditi da odnosom i igrom podignemo publiku, a ne ona nas - istakao je Dejan Perić, selektor.

U grupi 4 Island i Srbija imaju po četiri boda, ali naši rukometaši imaju lošiju gol-razliku. Na trećem mestu je Crna Gora sa 2 boda i Izrael bez bodova.

Najbolji srpski rukometaši su često ranije izjavljivali da im je Niš omiljena baza, a i sada očekuju veliku podršku sa tribina Čaira.

Ne sumnjam u nišku publiku, nikada nije izneverila. Posebno imam motiv jer sam poslednji put tamo igrao pre više od 15 godina, a imam prelepo iskustvo. Radujem se odlasku u Niš i ne sumnjam da će se publika odazvati u velikom broju - rekao je Dalibor Čutura, reprezentativac Srbije. 

Utakmica u hali Čair počinje u nedelju 3. maja od 19 sati. Ulaz je besplatan, ali samo uz pozivnicu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gile

    19:31 // 1. 5. 2015.

    Tacno je da niska publika nikada nije izneverila,ali vi ste Nislije izneverili svojom odlukom da na Evropskom prvenstvu 2012. kao domacini u prvoj fazi igrate u Beogradu.Tada je Pionir bio polu-prazan

  • Cane haubica

    07:54 // 1. 5. 2015.

    Niska publika nije nikada izneverila,ali ste vi ,reprezentativci na Islandu osramotili sve nas.ODMAH OSTAVKE SVIH U SAVEZU ,TRENERA.TREBA PODMLADITI EKIPU I FORMIRATI TIM ZA NAREDNI CIKLUS .

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: