Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 16. 1. 2013.

| Sport

Niški Radnički ipak bez pojačanja

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki-pripreme-zima.jpg

Desni bek Jagodine Duško Dukić ipak neće pojačati Fudbalski klub Radnički u zimskom prelaznom roku jer je odlučio da ostane u Jagodini. Marko Ranđelović i Vladan Binić na probi u Kazahstanu.

Iako su razgovori sa fudbalerom Jagodine bili u završnoj fazi i Duško Dukić je trebalo da postane prvo pojačanje niškog superligaša, do dogovra nije došlo.

- Razgovarao sam sa njim, sve je bilo skoro završeno. Javio se juče uveče i rekao da se predomislio, što je danas i potvrdio. Svako ima prava da bira, a mi tražimo druga rešenja - istakao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Priču oko prelaska u niški Radnički demantovo je desni bek Jagodine.

- Mojoj porodici i meni je ovde najlepše, srećan sam u Jagodini. Priče oko prelaska u drugi klub u našoj zemlji su bile glasine, jedino u slučaju da je stigla ozbiljna ponuda iz inostranstava i za mene i za klub - rekao je Dukić za sajt Fudbalskog kluba Jagodina.

Radnički još nema pojačanja, a kako stvari stoje za sada su iz ekipe otišli Zoran Pešić i Branislav Vukomanović, dok će sa Milanom Pavličićem najverovatnije biti potpisan sporazumni raskid, kako je rekao Ilić.

Marko Ranđelović i Vladan Binić su trenutno na probi u Tarazu u Kazahstanu, gde je trener Ljupko Petrović.

Pripreme

Fudbaleri Radničkog svakodnevno, dva puta dnevno, treniraju u Nišu. Pripreme su započeli u petak, 11. januara.

Kako je rekao trener Aleksandar Ilić, fudbaleri će između sebe odigrati kontrolni meč u petak, 18. januara. Najverovatnije će u sredu, 23. januara ekipa odigrati prijateljsku utakmicu sa nekim klubom iz okoline.

Planirano je da ekipa od 4. do 15. januara odradi pripreme na Dojranskom jezeru u Makedoniji.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Vasa

    15:30 // 24. 1. 2013.

    Mile, gospodine...
    Tebi sada smeta i recnik coveka koji je obisao ceo svet za razliku od tebe... Sta ces pored Grckog, Engleskog, Francuskog i Holandskog covek je nakon dvadesetak godina mozda malo zaboravio Srpski...
    Za razliku od tebe Mile, da ne postoji gradski autobus cele kula- novo selo( mz 9. Maj) ne bi video nista dalje od novog sela...
    Zalosno je da takvi prosti ljudi koji nisu prosli ni naplatnu rampu nais daju komentare o uspesnim i postovanim ljudima iz nase zemlje...

  • nelly

    12:01 // 18. 1. 2013.

    Zasto mi nije komentar objavljen?! Red je i da ostali navijaci znaju...Kakva bre pojacanja,pa ima igraca koji jos nisu stigli u Nis,jer ne mogu da im obezbede osnovne uslove.Sramota.

  • marko

    00:50 // 18. 1. 2013.

    Ko li ce da igra ako se ovako nastavi pa do odlaska na pripreme treba da se dovedu igraci da se uigrava ekipa bog neka nam je na pomoc ima od svi da si gubimo samo da podsetim velike ljubitelje Aleksandra Ilica trenera sa njim smo ispali iz druge u srpsku ligu pa ga nije bilo dugo nigde ali verujte 100% ima da ispadnemo sa ovakvom trenutnom situacijom u klubu.BOZE POMAGAJ DA SE NESTO PROMENI NA BOLJE!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: