Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 26. 10. 2016.

| Sport

Niški plivači uspešni na takmičenju u Skoplju

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Petković briljirao u makedonskoj prestonici; foto: PK Sveti Nikola

U izuzetno jakoj konkurenciji 57 klubova iz 11 zemalja, na internacionalnom plivačkom mitingu “13. Novembri” u Skoplju, osmoro članova Plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša osvojilo je 14 medalja.

Nišlije su u glavnom gradu Makedonije osvojile 3 zlatne, 4 srebrne i 7 bronzanih medalja, a posebno se istakao Andrija Petković, koji je u kategoriji dečaka od 15 i 16 godina osvojio zlato, dva srebra i bronzu. Petković je trijumfovao u disciplini 50m kraul rezultatom 24 sekunde i 78 stotinki, a u disciplini 100m kraul, koju je isplivao u vremenu 53.58, bio je drugi i ujedno postavio prvo vreme u Srbiji ove godine u kategoriji kadeta.

S obzirom na to da je početak sezone, izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatima. Ovo takmičenje je uvertira za takmičenja koja nas očekuju, "Serbia Grand Prix" početkom novembra i zimsko državno prvenstvo u malim bazenima decembra meseca, a postignuti rezultati nam daju za pravo da očekujemo dobre plasmane i rezultate na tim takmičenjima - kažu iz niškog kluba.

Nina Cojić osvojila je po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju, a najsjajnije odličje u Niš je doneo i Tadija Ćirić. Sanja Arsić se okitila srebrom, čak tri bronze osvojio je Pavle Tešić, a po jednu Aleksandra Tešić i Jana Ristić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Komsija iz N.Banje

    14:13 // 26. 10. 2016.

    Bravo Andrija. Bices ti i Evropski i Svecki prvak. Samo polako.

  • samo plivajte

    13:35 // 26. 10. 2016.

    mozda otplivate u neka bolja mora

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: