Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:16, 21. 10. 2016.

| Sport

Niški srpskoligaši priželjkuju pobede

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Srpska-liga---Vanja-Keser.jpg
Jedino pobede zadovoljavaju apetite niških srpskoligaša; foto: Vanja Keser

Kako bi nastavili borbu za vrh, odnosno priključili se gornjem delu tabele, ekipe Sinđelića i Car Konstantina nadaju se trijumfima na domaćem terenu protiv sokobanjskog Ozrena i Dunava iz Prahova.

Posle promenljive forme i rezultatske oscilacije u mečevima sa ekipama iz sredine i donjeg dela tabele fudbaleri Sinđelića savladali su u gostima jednu od najkvalitetnijih ekipa srpskoligaškog istoka Moravac iz Mrštana (1:0) i najavili povratak u gornji dom tabele.

U subotu u 14 sati Durlanci će odmeriti snage sa sokobanjskim srpskoligašem, a iako je domaći sastav favorit u ovom duelu, trener Zoran Dimitrijević respektuje rivala.

Imao sam prilike da se uverim u kvalitete Ozrena u meču protiv Cara Konstantina gde su pokazali da imaju kvalitet. Za nas je svaka naredna utakmica najbitnija ako želimo da konkurišemo za najviši plasman, tako da ćemo se maksimalno posvetiti subotnjoj utakmici i uz adekvatan pristup doći do nova 3 boda - istakao je strateg “orlića”.

Car Konstantin je u prethodnom kolu pretrpeo težak poraz od Jedinstva u Bošnjacima (0:3), a priliku za povratak na pobednički kolosek imaće u nedelju u 11 sati kada će na Bubnju odmeriti snage sa Dunavom iz Prahova.

Šef stručnog štaba “carića” Dobrivoje Đurđević očekuje pravi prvenstveni okršaj u sudaru ekipa koje su u sličnoj formi.

Dunav, poput nas, igra po sistemu toplo-hladno. Imaju nekoliko pojedinaca koji su ranijih sezona igrali za nas, tako da otprilike znamo šta da očekujemo. Ukoliko želimo povratak u vrh tabele i miran prolećni deo sezone moramo da idemo na pobedu. Uostalom, ako se Car Konstantin na svom terenu plaši bilo koga, onda nije dorastao ovom rangu takmičenja - poručio je trener sastava sa Bubnja.

Sinđelić se posle 10 odigranih utakmica nalazi na 5. mestu sa 17 bodova, dok je Car 10. sa 13. Sokobanjci zauzimaju 13. poziciju na tabeli sa 10, a Dunav je 11. sa 12 poena.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: