Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:07, 6. 10. 2015.

| Sport

Niški vaterpolisti se spremaju za Jadransku ligu bez bazena

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
vk-nais-nis.jpg
Veliki problemi za niške vaterpoliste; foto: Vanja Keser

Zbog radova na zatvorenom bazenu Čair vaterpolisti Naisa sa velikim kadrovskim problemima treniraju u Leskovcu za početak prve sezone u Jadranskoj A2 ligi koji je u subotu 10. oktobra.

Radovi na rekonstrukciji zatvorenog bazena Čair, koji se izvode posle 26 godina, onemogućavaju Vaterpolo klub Nais da se na svom terenu spremi za regionalno takmičenje Jadransku A2 ligu.

Umesto toga, pošto će prema ranijim najavama radovi trajati do kraja oktobra, Nišlije svakog dana putuju u Leskovac gde imaju termin od 14 do 16 sati, kaže Marko Blagojević, trener Naisa.

Nikako ne ide. Svakog dana putujemo za Leskovac gde imamo nezgodan termin za trening. Bez obzira na sve, hvala predstavnicima tog grada što su nam izašli u susret. Skoro nikada nemam celu ekipu na treningu jer se radi uglavnom o momcima koji idu u školu. Ali, ne možemo da nadomestimo trening u bazenu jer nama treba voda - kaže trener Naisa.

Nova sezona za Nais počinje u subotu 10. oktobra kada u prvom kolu igra sa Budvom u gostima. Ali, nemogućnost treniranja u Nišu nije jedini problem koji muči Marka Blagojevića.

Par momaka ima hroničan problem sa nekim povredama. Trenutno nismo ni u formi, niti smo spremni sa jednim treningom dnevno. To je apsolutno nedovoljno za Jadransku ligu - kaže Blagojević.

Odustajanjem Branika niški vaterpolisti će prvi meč kod kuće odigrati tek 7. novembra kada u Niš stiže Solaris iz Šibenika.

Nadamo se da ćemo tada igrati u zatvorenom, u suprotnom, ugostićemo ljude na otvorenom - dodaje Blagojević.

Nakon duela u Budvi niške vaterpoliste očekuje pauza zbog odustajanja Branika, pa gostovanje Jadranu u Splitu koje je na programu 31. oktobra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Alex

    08:03 // 7. 10. 2015.

    Za ovo smesno takmicenje je grad obecao da cete dobiti 5-6 miliona? Jadranska DRUGA LIGA?! I ovako je vaterpolo "jako popularan", na tribinama samo clanovi porodice, drugari, buduce i sadasnje devojke...

    • Nislija

      11:55 // 8. 10. 2015.

      Ocigledno nisi bio na bazenu duze vreme. Da jesi video bi malo drugačiju sliku. Inace, drugi sportski tereni su prepuni. Na stadionu i u hali se guraju hiljade i hiljade gledalaca. Žalosno je omalovažavati veliki uspeh NIŠKIH momaka.

  • Juznjak

    14:34 // 6. 10. 2015.

    Srecom 3.kolo tj. za Nais 2.kolo pocinje kasnije... :)

    • shaft

      19:24 // 6. 10. 2015.

      Objasni nam,sta je tu sreca?Jel to,sto ovoliki grad nema,bar,jos jedno zatvoreno kupaliste?Pa, jedva se ugurasmo u Jadransku,a ovi kao da rekonstruisu kej,a ne olimpijski bazen!Bruka!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: