Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 25. 8. 2016.

| Sport

Niškim olimpijcima 4 puta više para od Medijane nego od Grada

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Sava-Ranđelović-doček---Vanja-Keser.jpg
Medijana nagrađuje svoje žitelje; foto: Vanja Keser

Trojicu Nišlija Stefana Jovića, Savu Ranđelovića i Nenada Filipovića, učesnike Olimpijskih igara u Riju, Gradska opština Medijana nagradiće sa po 200.000 dinara, što je 4 puta veći iznos od nagrade Grada Niša.

Juče je na Gradskom veću doneta odluka da trojici sportista i dvojici trenera bude dodeljena novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara, a u Medijani su bili dosta izdašniji.

Rukovodstvo Gradske opštine Medijana odlučilo je da ovu trojicu olimpijaca, koji su ujedno i žitelji ove opštine, nagradi za osvojene medalje i učestvovanje na tek završenim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, sa po 200.000 dinara - piše u dopisu iz Medijane.

Prijem je zakazan za petak 26. avgust u 11 sati, a predsednik ove opštine Milan Krstić, takođe i prvi funkcioner Vaterpolo kluba Nais iz Niša i član Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije, uživo je u Riju bodrio, između ostalih, i Jovića i Ranđelovića, u šta su gledaoci mogli da se uvere jer je, vijoreći srpsku zastavu, nekoliko puta bio u krupnom kadru na TV prenosu.

Podsetimo, veliki doček srpskih sportista iz Rija koji su u Brazilu predstavljali jug Srbije, organizovan je sinoć ispred Gradske kuće gde su se oni zajedno sa najboljim matematičarima i informatičarima po prvi put pojavili na niškom balkonu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Milivoj

    14:01 // 27. 8. 2016.

    Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu tj videli od Vučića pa će sada Darko i Kačar da blagodare...

  • bojana lukovic

    10:30 // 26. 8. 2016.

    Bravo momci ulepsali ste nam zivote i ponosni smo sto vas imamo!Jos para za ovakve sportiste a ne grad da odvaja vise od pola budzeta za sport u fudbal koji nije doneo nikakve rezultate ovom gradu.

  • bojana lukovic

    10:28 // 26. 8. 2016.

    Ne mesajte babe i zabe!Bravo momci ulepsali ste nam zivote i ponosni smo sto vas imamo!Jos para za ovakve sportiste a ne grad da odvaja vise od pola budzeta za sport u fk radnicki koji nije doneo nikakve rezultate ovom gradu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: