Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:18, 26. 11. 2014.

| Sport

Nišlija iz rukometa otišao u fitnes i postiže uspehe

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
konstantin-vasiljevic-fitness.jpg
Konstantin Vasiljević spreman za Svetsko prvenstvo; foto: facebook.com

Nakon rukometne karijere, koju je završio zbog povrede, Konstantin Vasiljević je početkom ove godine počeo da se bavi fitnesom i već je osvojio zlatnu medalju na Kupu Austrije i obezbedio učešće na Svetskom prvenstvu u fitnesu.

Dvadesetdevetogodišnji Nišlija krenuo je sa ozbiljnim treninzima fitnesa februara ove godine, a prvi uspesi su stigli samo par meseci kasnije. Kaže da se na to odlučio jer su mu mnogi savetovali da bi mogao da bude uspešan u ovom sportu.

Počeo sam da radim personalne treninge februara, pa su mi svi pričali da probam da se bavim ovim. Ja sam se raspitao i ušao u priču preko agencije “3F” u kojoj je i Nišlijka Miljana Stanojković koja je osvojila prvo mesto na Svetskom prvenstvu prošle godine - ističe Konstantin.

10410728-824421814277486-4851076288595710622-n Trud koji je uložio ubrzo mu se isplatio. Na takmičenju u Budimpešti bio je u top 5 u kategoriji fitnes modela, dok je veliki uspeh usledio i na Kupu Austrije.

Učestvovao sam na Kupu Austrije i bio sam prvi u kategoriji “Men's sport Physique” - priča Konstantin.

On je pobedom u Austriji stekao pravo da učestvuje na Svetskom šampionatu koji će od 4. do 10. decembra biti održano u Mumbaiju.

Očekuje me Svetsko prvenstvo u fitnesu u WBPF federaciji i to je završno takmičenje za ovu godinu. Trebalo bi da idem preko niškog kluba “Universum” i tako predstavljam i svoj grad i Srbiju - dodaje Vasiljević.

281870-825435094176158-4284200894289491661-n

Kaže da veruje da bi na ovoj svetskoj smotri mogao da napravi novi uspeh i time u najboljem svetlu predstavi Niš i Srbiju, ali mu nedostaje novac za odlazak.Vasiljević bi trebalo da ode u Indiju sledeće nedelje, a troškovi prevoza, smeštaja i kotizacije su oko 1.000 evra. 

Imao sam kontakte sa većnikom za sport Milanom Pešićem. Trebalo je da dopunim dokumentaciju i sutradan sam predao zahtev kabinetu gradonačelnika, ali još ne znam da li je stiglo do njega. Bitno mi je da znam da li mogu da dobijem neka sredstva. Pored toga, jurim sponzore da napravim neke ugovore jer će biti još takmičenja. Mogu da reklamiram neki proizvod, snimim reklamu - priča Vasiljević.

Konstantin je pre dve godine završio rukometnu karijeru zbog povrede. Počeo je karijeru u Železničaru, nakon toga igrao u Naisus i Radničkom.

Nakon igračke karijere Vasiljević je radio u stručnom štabu Ženskog rukometnog kluba Naisa gde je bio pomoćnik Svetislavu Jovanoviću.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • daca

    10:18 // 3. 12. 2014.

    Samo napred! ;-)

  • bobo

    21:00 // 2. 12. 2014.

    E moj Koki

  • Burazeru

    22:14 // 27. 11. 2014.

    Munjo nebeska samo tepaj!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: