Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 31. 7. 2014.

| Sport

Nov trener proziva odbojkaše “Niša”

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok-nis.jpg
Odbojkaši Niša kreću pripreme za Prvu ligu

U ponedeljak, 4. avgusta, Odbojkaški klub “Niš” počinje pripreme za sezonu u Prvoj ligi, a prozivku će izvršiti novi šef stručnog štaba Saša Stefanović.

Niški odbojkaši će se okupiti u hali Čair i tako započeti pripreme za takmičenje u Prvoj ligi u koju su se vratili posle dve sezone u trećem rangu takmičenja.

Prozivku će izvršiti novi trener pošto je vođenje ekipe preuzeo Saša Stefanović iz Zaječara koji je klub Novi Pazar Junior uveo u Superligu. Stefanović je trenirao niške klubove Student i As, Bor, radio je i u Rumuniji i Iranu, a bio je i član stručnog štaba selekcije Univerziteta u Nišu.

- Kada sam se dogovarao sa Upravom rečeno je da su sredstva skromna i mi se domaćinski odnosimo, pa ćemo cele pripreme odraditi u Nišu. Već sam stupio u kontakt sa nekim ekipama sa kojima bismo mogli odigrati neke prijateljske utakmice u pripremnom periodu - kaže Stefanović za Južne vesti.

milan mijalkovic Milan Mijalković (5) dolazi u OK Niš; foto: facebook.com

Ekipa je do sada pretrpela male promene pošto je otišao Borko Perić, a kako saznajemo, u Niš se vraćaju libero Milan Kostadinović i korektor Milan Mijalković koji je, između ostalog, igrao u Ribnici, u Sloveniji i na Kipru.

- Sastav je uglavnom prošlogodišnji uz nekoliko pojačanja. Očekujemo još neke igrače, ali ćemo videti - dodao je Stefanović.

Na pripremama će prvo od 17h u hali Čair članovi Uprave razgovarati sa igračima i stručnim štabom, a prvi trening je zakazan za 18h.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: