Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:25, 19. 10. 2010.

| Sport

Novi Upravni odbor RK Naisus

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Na redovnoj godišnjoj Skupštini Rukometnog kluba Naisus dosadašnji predsednik Skupštine Časlav Grubić je podneo ostavku. Na predlog predsednika Upravnog odbora Miodraga Pančića promenjeni su i članovi Upravnog odbora.

Skupština kluba će morati u narednih 60 dana da se ponovo sastane i izabere novog predsednika Skupštine.

- I dalje ostaju priče o Železničaru i ORK Nišu jer nismo uspeli da sve razrešimo. Povući ću se sa mesta predsednika Skupštine i to je moja konačna odluka – rekao je na kraju Skupštine Časlav Grubić.

On je dodao i da je fuzija dva kluba odrađena suštinski, ali da nisu uspeli da naprave odgovarajuću integraciju igrača i trenera.

- Od početka je postojala različitost kako stručni rad treba da se odvija – rekao je Časlav Grubić.

Predsednik Upravnog odbora Miodrag Pančić je podeo izveštaj o radu kluba od 7. septembra 2009. godine, kada je Naisus osnovan.

- Kada su se ugasili Železničar i ORK Niš i formiran Naisus rečeno je da će ovo biti projekat Grada Niša u cilju boljeg finansiranja i postizanja boljih rezultata. Trebalo je da klub dobvije 15 miliona dinara za redovno finansiranje, 15 miliona za vraćanje obaveza oba kluba i 10 miliona od sponzora kojeg obezbeđuje Grad Niš – rekao je u izveštaju Miodrag Pančić.

Od 31. decembra 2009. do 18. oktobra ove godine Grad je uplatio 9.800.000 dinara, na osnovu obeštećenja je klub dobio 102.000, a preko donatorstva 302.000 dinara.

Na osnovu isplata igrača i stručnog štaba klub je isplatio 6.167.530, za prinudnu naplatu je otišlo 751.250 dinara. Za plate radnika je isplaćeno 100.000, za troškove takmičenja 2.103.450 dinara, a za porez 1.081.770 dinara.

Dug prema igračima i stručnom štabu je 4.903.136, a prema dobavljačima 1.500.000 dinara.

Do kraja godine očekuje se da Grad uplati 4 miliona, a Dom rukometa za kiriju 2 miliona.

Na Skupštini kluba su izabrani i novi članovi Upravnog odbora, na predlog Miodraga Pančića. To su Slaviša Mladenović, Bojan Mirković, bivši igrač Naisusa, Bratislav Milosavljević, Marija Ranđelović i Jugoslav Stojiljković.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: