Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:46, 26. 8. 2016.

| Sport

Novi neuspeh Radnika iz Surdulice

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnik-Levski-foto-FK-Radnik.jpg
Dosta problema imaće Radnik u nastavku prvenstva ako nastavi sa bledim partijama; foto: FK Radnik

Fudbaleri surduličkog Radnika poraženi su od ekipe Metalca na svom terenu u premijernoj utakmici 7. kola Superlige rezultatom 1:0 (0:0) i 4. utakmicu zaredom završili bez pobede. Gol odluke postigao je Valberto Kaisedo u 81. minutu.

Na Gradskom stadionu u Surdulici viđena je jako slaba fudbalska predstava. Najveći deo meča igrao se spor i bezidejan fudbal, bez tečnih i organizovanih napada, a trenutak nepažnje odbrane domaćih iskoristili su gosti i odneli sva 3 boda za Gornji Milanovac.

Narodnim rečnikom rečeno “ni “f” od fudbala” nije viđeno u prvom poluvremenu na surduličkom stadionu. Fudbaleri oba tima delovali su tromo i usporeno, bez jasne ideje šta uraditi sa loptom kada je ona u nogama nekog od igrača. Blagu terensku inicijativu imao je domaći sastav, ali daleko od toga da je ona urodila plodom.

Jedinu priliku u prvih 45 minuta imao je domaći tim u 12. minutu. Posle serije kratkih dodavanja na sredini terena, Adamović je sjajno uposlio Radovića, koji je idealnu priliku za gol upropastio poslavši loptu pored stative. Treba istaći da je golman gostiju Belić sjajno istrčao i maksimalno skratio ugao domaćem fudbaleru.

Kvalitet fudbala najbolje oslikava reakcija publike na stadionu u Surdulici, koji su zvižducima ispratili fudbalere na “veliki odmor”.

Idealnu priliku da pojača nezadovoljstvo domaće publike imao je Miloš Mijić u 56. minutu. Posle odlične asistencije Kaiseda, vezista Metalca se našao u zicer situaciji, ali je sa svega nekoliko metara pogodio u glavu golmana Čančarevića, pa je odlična šansa otišla u nepovrat.

Sredinom drugog poluvremena Radnik je imao prvu šansu u nastavku. Šut kapitena Surduličana Vladana Pavlovića, koji je uputio jak udarac sa nekih 16 metara, završio je preko prečke.

Pobedonosni gol postignut je u 81. minutu. Katastrofali kiks iskusnog štopera Radnika Vukovića, iskoristio je Stojković koji mu je oteo loptu i šutirao ka golu, Čančarević je uspeo da odbrani, ali je na odbitak natrčao Kaisedo i sproveo je u nebranjenu mrežu.

U Superligi, zbog obaveza reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvensto u Rusiji 2018. godine, sledi reprezentativna pauza, a u 8. kolu Radnik će gostovati u Lučanima ekipi Mladosti, dok će Metalac dočekati Novi Pazar u Gornjem Milanovcu.

RADNIK - METALAC 1:0 (0:0)

Stadion: FK Radnik, Surdulica

Glavni sudija: Petar Piper (Čačak)

Žuti kartoni: Gojković, Frensis, Pavlović (Radnik), Dopuđ, Stojanović (Metalac)

Radnik: Radnik: Ognjen Čančarević, Slobodan Vuković, Miloš Milovanović, Aleksandar Gojković, Siniša Mladenović, Vladan Pavlović, Miloš Stanković (od 76. Igor Zlatanović), Miloš Adamović (od 84. Nenad Lukić), Nikola Radović , Frensis Kjereme, Jovan Jovanović (od 46. Bratislav Pejčić)

Metalac: Nemanja Belić, Saša Nikodijević, Srđan Simović, Vladimir Otašević, Boško Dopuđ (od 57. Ante Mitrović), Stefan Panić, Miloš Mijić, Taras Bondarenko, Valter Kaisedo (od 89. Aleksandar Ivanović), Milan Stojanović (od 78. Nikola Čumić), Ersan Rovčanin

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: