Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:20, 1. 10. 2014.

| Sport

OK Niš posle 583 dana izašao iz blokade

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ok-nis.jpg
Odbojkaši Niša se spremaju za novu sezonu; foto: Vanja Keser

Račun Odbojkaškog kluba Niš je prvi put od 20. februara 2013. godine, prema podacima Narodne banke Srbije, bez blokade. Predsednik kluba kaže da ima još dugovanja, ali i postignutih dogovora oko isplata.

Posle više od godinu i po dana račun Odbojkaškog kluba nije u blokadi. Blokada, koja je prema poslednjim podacima bila oko 80 hiljada dinara, skinuta je 26. septembra.

Isplatili smo skoro sva dugovanja iz prethodnog perioda, ostalo je nešto prema igračima, ali smo u dogovoru sa njima da ne blokiraju račun. Prethodna uprava nam je ostavila velike dugove, novac od sponzora ćemo iskoristiti za te obaveze - rekao je Dejan Jovanović, predsednik kluba.

dejan jovanovic Dejan Jovanović kaže da OK Niš ima superligaški tim

Predsednik kluba ističe da je zadovoljan timom i smatra da može mnogo da postigne u novoj sezoni.

Tim je napravljen kakav smo i hteli da napravimo. Koga smo želeli da vidimo u ekipi, tu je. Milan Mijalković je išao na probu u Makabi, ali na našu sreću se nisu dogovorili. Imamo najboljeg korektora u Prvoj ligi. Nemanja Opačić je možda najbolji primač, vratio se Milan Kostadinović, tu su standardno dobri Milan Stojković, Peđa Pržić. Naša prva sedmorka je postava za Superligu i dokazaćemo da je tako - dodao je Jovanović.

Niški odbojkaši 10. oktobra kreću sa takmičenjem u Prvoj ligi, a do tada ih čeka finale regionalnog Kupa i učešće na turniru u Kragujevcu

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Gordana Ivanovic

    11:45 // 2. 10. 2014.

    Mozda bi trebalo da postavimo pitanje odgovornisti prethodnog predsednika kluba,koji je doveo klub do propasti.I ljudi iz grada su upoznati sa tim.

  • dejan kovacevic

    10:45 // 2. 10. 2014.

    Kao prvo OK Nis nije nevladina organizacija kao drugo racun nije odblokirao grad nego sponzori... Kada bi vas manje boleli neciji uspesi nego vasi neuspesi nebi tako pricali...

    • Smec

      16:08 // 3. 10. 2014.

      Kao prvo nemas pojma.OK Je sportsko udruženje. udruženje gradjana 100%. Kao drugo nadležni organi ce reci cije su to pare. Iz budžeta ili od sponzora.

  • Smeč

    09:02 // 2. 10. 2014.

    Da li to znači da ste iz budžeta grada deblokirali račun nevladine organizacije (OK Niš)- Krivično delo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: