Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 13. 2. 2013.

| Sport

"Odbacujem sve optužbe protiv Železničara"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sinisa-prokic.jpg
Siniša Prokić

Potpredsednik Rukometnog kluba iz Niša Siniša Prokić rekao je da odbacuje sve optužbe da je neko iz Železničara nudio novac igračima Zaječara da bi niški klub zabeležio prvu pobedu u sezoni.

Prva pobeda Železničara u sezoni pala je u senku optužbi da je neko iz niškog superligaša nudio novac prvotimcima Zaječara da slabije odigraju. Ove navode prvi je izneo član Upravnog odbora Rukometnog kluba Zaječar Boško Ničić

U Upravi Železničara su negirali da je bilo neregularnosti.

- Utakmica između Zaječara i Železničara je bila prava rukometna predstava u kojoj je Železničar u svim elementima rukometne igre nadvladao protivnika i aspolutno zaslužio da odnese 2 boda u Niš. Dokaz tome je i aplauz na kraju utakmice. Za navodne neregularnosti smo saznali iz medija, a članovi Rukometnog kluba Zaječar su nam posle utakmice čestitali i nije bilo nikakvih najava sa njihove strane da je bilo neregularnosti - rekao je Siniša Prokić, potpredsednik Železničara.

Golman Zaječara Miroslav Kocić, koji je nekada bio član niškog kluba, rekao je za Telegraf da ga je direktor Železničara Slobodan Milosavljević zvao 1. februara i ponudio mi 500 evra da slabije brani. On je, kako je tada izjavio odbio i da dokaze ima u telefonu.

- Sa golmanom Kocićem Železničar je počeo pregovore u decembru u Domu rukometa jer je postojala zainteresovanost da on karijeru nastavi u Nišu, možda već u prolećnom delu. Posle tog sastanka direktor Milosavljević je nastavio razgovore sa njim u cilju potpisivanja ugovora Železničara i Kocića. Smatram da nije bilo prekršaja jer je prelazni rok do 28. februara i mi smo vodili pregovore - kazao je Prokić.

U medijima se pominjala imena i nekadašnjih igrača Železničara Gvozdena Denića i Žarka Petkovića da je i njima nuđen novac, ali i te navode Prokić odbacuje. 

- Denića i Petkovića, odgovorno tvrdim, nismo ni kontaktirali. Odgovorno odbacujem sve optužbe na račun Rukometnog kluba Železničar kao neosnovane - dodao je Siniša Prokić.

Železničar će se prvi put ove godine pred svojom publikom predstaviti u petak, 15. februara od 17h za kada je zakazana utakmica 15. kola Superlige sa Crvenkom. Meč će biti odigran u hali Čair.

Skupština u utorak, 19. februara

Rukometni klub Železničar će u utorak imati sednicu Skupštine u Domu rukometa, a na dnevnom redu su takmičarski i finansijski izveštaji o radu i rezultatima za sezonu 2012/13. i prezentacija koncepta revitalizacije i reorganizacije kluba.

Sednica će početi u 20h.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Rade

    19:15 // 13. 2. 2013.

    Boško Ničić nije član uprave Rukometnog kluba Zaječar. On je stvarni vlasnik tog udruženja građana koje se finansira iz budžeta grada, a svi ostali su bašibozluk. Nije problem što je utakmica protiv Nišlija izgubljena, nego što se to desilo sada, pred vanredne izbore, kad će morati da opravda stotinak miliona koliko je taj klub verovatno koštao. Zato je cela ova frka.

  • Legenda

    18:57 // 13. 2. 2013.

    Eto jel vidite da nije bilo niceg neregularnog...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: