Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 10. 7. 2012.

| Sport

Počele pripreme pirotskog Radničkog

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
radnicki pirot, sezona 12,13

Fudbaleri pirotskog Radničkog počeli su danas sa pripremama za sledeću sezonu. Na prvoj prozivci trener Milan Stojanoski imao je 27 fudbalera.

U novu sezonu pirotski tim ulazi sa velikim ambicijama o čemu svedoče i pojačanja. Najzvučnije ime je svakako povratnik iz imenjaka iz Niša Marko Mančić.

- Iza mene je odlična sezona. Nadam se da ću u istom ritmu nastaviti i u Pirotu. Da klub nema ambicije da napadne prvo mesto ne bih ni bio ovde. Mene za Radnički vežu lepe uspomene, a siguran sam da će tim ponovo imati mesto u srpskom fudbalu kakvo zaslužuje, ja sam tu da svojim iskustvom pomognem - kaže Mančić.

Prethodne sezone Marko Mančić igrao je u špicu napada u niškom Radničkom.

- Postigao sam dosta golova, ali se time ne opterećujem. Na treneru je da odluči na kom mestu ću igrati. Ja ću sigurno ispoštovati njegova rešenja - kaže iskusni fudbaler.

Trener Milan Stojanoski kaže da je zadovoljan uslovima koje imaju.

- Pripreme ćemo odraditi u Pirotu. Imamo dobre uslove da se pripremimo za sledeće prvenstvo. Tereni su odlični a imamo dobre uslove i za kondicioni deo. Zadovoljan sam izborom igrača. U dogovoru sa upravom tim je koncipiran tako da za svako mesto konkurišu dva igrača. Do kraja priprema imaću spisak od 25 igrača koji će biti spremni za svaku utakmicu. Voleo bih još da samo završimo dogovor sa Stavrićem. Ukoliko i on potpiše tim je spreman za najviše ciljeve - kaže Stojanoski.

Prošle godine veliki broj mladih igrača dobio je svoju šansu.

- Nikad nisam delio igrače na mlade i stare. Ko bude spremniji igraće. Nadam se da ćemo i ove sezone pružiti afirmaciju mladim igračima. Na njima je da se dokažu a šansu će sigurno dobiti - kaže trener pirotskog tima.

Prvi deo priprema Radniki završava 25. jula kada će i odigrati prvu pripremnu utakmicu. Prema najavama trva dva trening meča biće odigrana sa slabijim protivnicima u Pirotu a zatim će uslediti i dueli sa ozbiljnijim rivalima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • DO KRAJA

    22:17 // 18. 7. 2012.

    Istina o sadasnjim vlastodrscima se otkriva u feljtonu:Tabloid.rs na naslovnim stranama.Uzasavam se clancima iz br.261,262,263("LESINARI IZ MAMINOG GNEZDA")i dolazim do saznanja da ovaj lokalni tkz.novinar iz "+ radija"obmanjuje javnost pricajuci o ovim licima drugu pricu i tako SAUCESTVUJE u njihovim radnjama prikrivajuci ih.

    • Goxy

      07:23 // 20. 7. 2012.

      Alo bre, politiku na drugu stranu!! Sta ima veze Tabloid sa pocetkom priprema Radnickog. Lecite komplekse i probleme na drugoj strani!!!

  • najdanjanackovic

    09:08 // 17. 7. 2012.

    cestitam upravi oko.pravog poteza dolaskom fudbalra ,markamancica bojana dojkica , milana stavrica i sasom markovim

  • Inspekcija

    05:15 // 16. 7. 2012.

    Naplata provizije od 40% od strane "Komunalca" od radnika koji rade u "Alpini"i zadrzavanje plate po 6 meseci.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: