Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 27. 10. 2014.

| Sport

Podrška treneru nakon izbacivanja gimnastičarke iz kluba

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
Mladenovic-gimnastika-trener-pk.jpg
Mladenovićevu odluku podržali deca, roditelji, Savez i Uprava kluba

Nakon što je trener prokupačkih gimnastičara zbog komentara na lokalnom portalu izbacio iz kluba petnaestogodišnju Tamaru Simić, u njegovu odbranu stali su roditelji, Upravni odbor i Savez.

Naime, predsednica Upravnog odbora gimnastičarskog kluba u Prokuplju Verica Palibrk, predsednik Gimnastičkog saveza jugoistočne Srbije prof. dr Dragoljub Petković i 40 roditelja koji su prisustvovali sastanku u klubu smatraju da je trener Predrag Mladenović postupio ispravno kada je sa treninga izbacio Tamaru Simić (15) .

Oni su, kako tvrde, saglasni da mora da se poštuje odluka trenera i čak traže od njega da bude strožiji prema njihovoj deci.

Po mom mišljenju trener nije kriv jer je ponašanje člana kluba bilo nedolično na treningu. Prisustvovala sam sastanku koji je inicirala majka Tamare Simić, ali se ona nije pojavila - kaže Ana Milošević kojoj ćerka trenira gimnastiku u ovom klubu.

Njen stav podržava i Zvonko Krstić koji iz Uprave kluba i kaže da je stav svih 40 roditelja koji su bili na sastanku da trener bude još strožiji.

Smatramo da je ispravno postupio i uopšte ne dovodimo u pitanje njegovu stručnost i procenu - kaže Krstić.

Podsetimo, nedavno je Tamara Simić (15) osvojila zlatnu medelju pojedinačno i zajedno sa grupom gimnastičarki zlatnu medalju ekipno na takmičenju jugositočne Srbije u C programu, a čitav problem je nastao nešto kasnije kada je, kako su Južne vesti već pisale, postavila komentar na lokalnom sajtu, koji je po mišljenju trenera Mladenovića bio tendenciozam, pa joj je on na to skrenuo pažnju. Tada trener nije želeo da komentariše ceo slučaj, ali sada iznosi i svoju stranu cele priče.

Bez obzira da li se radi o državnom prvaku ili o prvaku C programa gde je Tamara bila prva, svi se moraju sportski ponašati. Tamara je na treningu vikala i uvredljivo mi se obraćala, zbog čega su joj se ostala deca usprotivila i, na kraju, ja sam je udaljio - kaže Mladenović.

On dodaje da je Tamara imala isti kriterijum kao i ostali, čak i bolji, pa je, s obzirom na njenu porodičnu situaciju, zadnjih godinu dana bila oslobođena plaćanja članarine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nedja

    13:35 // 7. 11. 2014.

    E,zar se niste pitali,da dok je on,trener,ucio skolu,,dali je njemu neko tako pomagao,i davao mu jos,jos jednu sansuu,Znam ja odlicno taj uzrast,to su goreee osd onih odraslih,paziiii se mladicu,,,,a

  • Ljilja

    17:18 // 28. 10. 2014.

    Budimo ljudi.
    Lako je biti jak,principejalan i uvređen prema
    nekome ko je nezaštićen.
    Možda je devojčica pogrešila,ali nek nauči da
    svet odraslih zna i da oprosti.
    Nemojte joj zatvarati vrata mladosti

  • Dragan Nikolic

    08:57 // 28. 10. 2014.

    Pa sta je trebalo da uradi trener da pusti da ga Tamara isamara i da se on pravi kao da je sve u najnormalnijem redu.Sta mislite da je precutao Tamari kako bi se ostala deca ponasala na sl.treningu?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: