Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:19, 27. 9. 2016.

| Sport

Poraz Kalče u Blacu posle preokreta

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Kalca1-2016-17---Vanja-Keser.jpg
Hladan tuš na "vrućem" blačkom terenu; foto: Vanja Keser

Uprkos minimalnom vođstvu na poluvremenu, futsaleri niške Kalče posustali su u drugom poluvremenu utakmice protiv Jastrepca u Blacu i poraženi su od novog prvoligaša u 2. kolu Prve futsal Lige Srbije sa 3:1.

Sjajno izdanje na otvaranju sezone protiv Smedereva najavilo je da su niški futsaleri kadri za borbu za najviši plasman, ali je u Blacu usledio “hladan tuš” i igračima Kalče je sada jasno da je za svaki bod potrebno dosta znoja.

Jedini gol za Nišlije postigao je Nikola Stanković u poslednjem minutu prvog poluvremena, a tvorci preokreta za Blačane bili su bivši igrači niškog tima Ivan Vuletić i Siniša Trojanović. Zahvaljujući njima Jastrebac je u 34. minutu za 20 sekundi preokrenuo rezultat, a konačan rezultat dva minuta kasnije postavio je Marko Lapčević.

Trener Nišlija Vladan Miladinović istakao je posle meča da krivica za poraz leži u lošoj pripremi utakmice.

Posle pobede nad Smederevom mnogi igrači mislima su bili već u 6. kolu i meču sa aktuelnim šampionom Ekonomcem, ali ovaj poraz je pokazatelj da su sve ekipe u ligi kvalitetne i da nema unapred upisanih bodova. Odgovornost za poraz preuzimam na sebe, jer nisam dobro spremio ekipu, pa nisam imao nijednog raspoloženog igrača za igru u Blacu - podvukao je popularni Koska.

On je dodao da ekipa mora da se konsoliduje što pre, jer naredne 2 utakmice u prvenstvu igra kod kuće, a prva od njih je u subotu 1. oktobra protiv SAS Kopernikusa iz Zrenjanina u 18:30 u niškom Čairu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: