Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:57, 21. 8. 2016.

| Sport

Preokretom u finišu Radnički savladao Metalac

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnicki---Rad---Vanja-Keser.jpg
Magična završnica Nišlija; foto: Vanja Keser

Golovima Saše Stojanovića i Lazara Arsića u 80. i 83. minutu fudbaleri niškog Radničkog savladali su Metalac u Gornjem Milanovcu rezultatom 2:1 (0:0). Prethodno je domaće u vođstvo doveo Vladimir Otašević u 64. minutu.

Do prve pobede na gostovanjima u ovoj sezoni “Real sa Nišave” došao je sjajnom igrom u završnici meča. Nakon 60 minuta igre bez golova, u poslednjih pola sata stala su sva uzbuđenja.

Prvo je u 64. minutu domaći sastav poveo preko Vladimira Otaševića, koji je posle odbijene lopte iz slobodnog udarca matirao debitanta među stativama u dresu Radničkog Vladimira Bajića.

Delovalo je u tim trenucima da će niški sastav zabeležiti drugi uzastopni poraz i ukupno treći ove sezone, ali su gosti u odigrali sjajno u završnici

Petnaest minuta posle primljenog gola, tačnije u 80. minutu, Nišlije su izjednačile. Na ivici šesnaesterca Saša Stojanović i Milan Pavkov odigrali su dupli pas na malom prostoru, a popularni Caki je sjajnim volejom levom nogom matirao nemoćnog Belića.

Samo 3 minuta kasnije na identičan način izabranici Milana Rastavca došli su do vođstva. Ponovo je ulozi asistenta bila devetka Radničkog Pavkov, ali je sada odigrao dupli pas sa Lazarom Arsićem, a asistencija je bila još efektnija. Nakon pasa veziste Nišlija, Pavkov je izvrsno ostavio loptu iza leđa, a Arsić je spoljnim delom kopačke po zemlji poslao u mrežu.

Niški igrači su do kraja meča uspešno odbile sve nalete Milanovčana, pa se po prvi put ove sezone sa gostovanja vraćaju sa celim plenom.

U narednom kolu na Čair gostuje ekipa Mladosti iz Lučana.

METALAC - RADNIČKI 1:2 (0:0)

Stadion: FK Metalac, Gornji Milanovac

Glavni sudija: Bojan Nikolić (Kragujevac)

Metalac: Nemanja Belić, Saša Nikodijević, Srđan Simović, Vladimir Otašević, Boško Dopuđ, Stefan Panić, Nikola Stojković (od 55. Nenad Čumić), Ersan Rovčanin (od 82. Petar Pavlović), Ante Mitrović, Milan Stojanović, Valberto Kaisedo

Radnički: Vladimir Bajić, Miloš Živković, Miloš Petrović, Nikola Stanković, Miloš Radivojević, Petar Krstić (od 78. Aleksa Jovanović), Lazar Arsić, Saša Stojanović, Aleksandar Jovanović, Marko Mrkić (od 74. Dušan Živković), Milan Pavkov

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mika

    23:33 // 22. 8. 2016.

    Odlicna tekma za nas tim.Samo jos Popara da proradi i mozemo da se nadamo jako uspesnoj sezoni.Napred bre Real!

  • Jokan

    16:18 // 22. 8. 2016.

    Pobedjuju a ti navalio na sportskog direktora! Al bi ti da budes malo na njegovom mestu a :DDD

    • Nislija

      17:46 // 22. 8. 2016.

      Nisam navalio samo pisem istinu.Nemam te ambicije!

  • Pera Mitic

    15:25 // 22. 8. 2016.

    E sad mi je mirna glava.Pravda je donekle zadovoljena.Sasuolo razbio zvezdu,a mi pobedismo evrogolovima iz sjajnih akcija.To kazem jer me je mnogo boleo proslonedeljni poraz od onih nabedjenih crvenih.Tandem Caki-Mrkic,izvanredan.Poraditi vise na marketingu.Sprovesti akciju po skolama nesto kao"Budi meraklija",da nas bude vise na jugu,da grmi,a ne kao protiv zvezde,malo je to.NAPRED REAL!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: