Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:25, 15. 1. 2013.

| Sport

Prijave za "Uspon na Trem"

Autor:S.J.Izvor:Južne vesti
planinari, uspon na Trem
foto: www.planinari-zeleznicar.rs

Međunarodna planinarska akcija “Zimski uspon na Trem” održaće se od 22. do 24. februara sedamnaesti put. Organizatori iz niškog Planinarskog kluba “Železničar” pozivaju učesnike da se prijave.

Posle okupljanja u Donjoj Studeni u petak, 22. februara, prva grupa planinara će ka najvišem vrhu Suve planine (1810 m) poći u subotu, 23. februara, u 7 ujutru. Sat vremena kasnije na stazu će izaći druga grupa učesnika.

Po povratku u Donju Studenu, koji je planiran za 17 sati, svim planinarima će u prostorijama OŠ Đura Jakšić, odnosno “štabu akcije”, biti poslužen ručak, a posle toga će biti dodeljene zahvalnice i pehari.

U nedelju, 23. februara, u 8 sati biće organizovan uspon na 985 metara visok vrh Mosor.

Planinari mogu prespavati u OŠ Đura Jakšić, gde smeštaj košta 100 dinara, u planinarskom domu, gde noćenje iznosi 300 dinara, ili u privatnom smeštaju gde je cena po noćenju 600 dinara.

Učesnici koji žele da obezbede smeštaj moraju se organizatoru najaviti do 20. februara, a kontakt mogu pronaći u pozivnom pismu.


Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bogda

    18:34 // 22. 1. 2013.

    ajmo ljudi prelepo je

  • Železničar

    10:05 // 22. 1. 2013.

    Članovi PK Železničar već su odradili deo priprema na stazi: ukopane su stepenice kod Ljubine česme, a motornom testerom su uklonjena oborena stabla sa staze pred Devojačkim grobom. Ispred samog prevoja postoji i uže. Sada predstoji i da se postave drveni stubovi na delu od Devojačkog groba do Trema, koji će da predstavljaju bezbednu granicu staze, jer sa jedne strane su duboke i oštre litice.
    Ručak će biti za sve učesnike besplatan (pasulj je na meniju). Očekuje se i preko 1000 planinara iz Srbije i okolnih zemalja.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: