Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 14. 10. 2010.

| Sport

Prijem za odbojkaša Milana Rašića

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
foto: infobiro

NIŠ – Predsednik opštine Pantelej Slaviša Dinić napravio je prijem za Milana Rašića, odbojkaša koji je sa reprezentacijom osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Italiji.

Milan Rašića je iz sela Matejevac, koji je u opštini Pantelej i zbog toga je Slaviša Dinić priredio prijem za člana odobojkaške reprezentacije, gde mu je uručio zlatnik Cara Konstantina i mali poklon.

- Milan je naš i treba ga dočekati jer se vratio sa bronzanom medaljom, koja je za nas zlatna. Gradska opština Pantelej vodi računa o đacima i mladim sportistima. Nadam se da će se mladi okrenuti sportu i da će imati uzora u Milanu – rekao je Slaviša Dinić.

Naš mladi odbojkaš je gospodinu Slaviši Diniću uručio dres sa svojim prezimenom i brojem 12 u kom je igrao na Svetskom prvenstvu u Italiji.

- Ovo je za mene velika čast što mi je u opštini Pantelej priređen prijem. Drugari su mi u ponedeljak uveče napravili doček, gde je bio i gospodin Slaviša Dinić – rekao je Milan Rašić.

Milan Rašić je karijeru počeo u OK Naisus, ali je posle godinu i po otišao u Crvenu zvezdu gde je igrao do ove sezone. Sada je u slovenačkoj ekipi ACH Volej Bled.

Naša reprezentacija je u Italiji osvojila bronzanu medalju pošto je u borbi za treće mesto pobedila Italiju rezultatom 3:1. Milan Rašić nije mnogo ulazio u igru, ali je u grupnoj fazi takmičenja u Milanu blokom doneo odlučujući poen za Srbiju u pobedi nad Kubom.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragana Kocic

    14:51 // 18. 10. 2010.

    Milan Rasic je nasa najsjajnija zvezda ! :)))

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: