Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:40, 13. 1. 2015.

| Sport

Pripreme Radničkog na Adi Bojani

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk-radnicki-zimske-pripreme.jpg
Ekipa Radničkog treniraće u Nišu do 25. januara; foto: Miroslav Lavrenčić, Narodne novine

Deo priprema za prolećni deo Superlige fudbaleri Radničkog odradiće u Crnoj Gori od 25. januara do 10. februara. Niški klub u potrazi za pojačanjima.

Igrači iz Niša svakodnevno treniraju na veštačkom terenu stadiona Čair, a u Crnu Goru odlaze zbog dobrih uslova, kaže Marko Jovanović, sportski direktor Radničkog.

Imamo nekih ponuda za kontrolne utakmice u Crnoj Gori, pa ćemo narednih dana izabrati prave protivnike. Znaćemo sve to pre puta - istakao je Jovanović.

Prvi kontrolni meč Radnički će imati u nedelju 18. januara u Nišu kada će ekipe igrati između sebe.

Tu su neki igrači na probi, videćemo ovih dana sa trenerom ko će ostati sa ekipom. Znamo šta nam treba, pregovaramo sa nekim igračima. Potrebno nam je da se pojača zadnja linija i napadač je neophodan - dodaje sportski direktor kluba.

Jovanović nije želeo da pominje imena eventualnih pojačanja, ali kaže da će sigurno biti novih imena na Čairu. Trojica igrača kojima je istekao ugovor Petar Petrović, Branko Pauljević i Petar Đuričković možda se vrate u Radnički.

Verovatno će sa nama ostati Petrović, koji će iz Malmea vraća posle 15. januara. Sa Pauljevićem smo razgovarali i postoji opcija da se i on vrati. Đuričković rešava status sa Zvezdom, ali trenira sa nama - istakao je Jovanović.

Prozivka Radničkog je bila 8. januara, a nastavak sezone je 21. februara kada niški tim dočekuje Crvenu zvezdu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jova

    14:38 // 14. 1. 2015.

    Ljudi Ada Bojana!Nudistička plaža!Pa i ovako su nas punili koliko će tek sad kad ovi naši skinu i gaće!Pripreme na pravom mestu u svakom slučaju i za pravu stvar!
    :)

  • ej bree

    02:54 // 14. 1. 2015.

    Ne razumem kako ce grad odrzati KRK(19,20,21,22) i utakmicu na Cairu(21), koliko ce policajaca biti potrebno za cigane,grobare i meraklije?! Bice pokolj i 1000 polomljenih stolica...

  • igor

    23:00 // 13. 1. 2015.

    Prekinite da gomilate prosecne igrace.Petar Petrovic i Djurickovic su prosek.
    Strahinja je tu,zadrzite Pauljevica,vratite Culuma i dovedite samo 2 igraca koji vrede i bice sasvim dovoljno za opstanak.

    • Berem karton

      20:11 // 14. 1. 2015.

      Hehe,pa to je delimicno tacno,da je nasa ekipa prosecna bili bi smo na sredini tabele a ne u zoni za ispadanje...fale 2-3 al bas dobra igraca da prave razliku,teraj pakako bude bude PARE NEMAA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: