Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:34, 11. 8. 2016.

| Sport

Prvi poraz Radnika u sezoni

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnik---Rad---fk-radnik.com.jpg
Najslabija partija Radnika u sezoni; foto: fk-radnik.com

Fudbaleri surduličkog Radnika zabeležili su prvi poraz u novom izdanju Superlige. U 4. kolu poraženi su od Rada na Banjici minimalnim rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je Bogdan Mladenović u 8. minutu.

Bila je ovo najslabija partija Surduličana od početka prvenstva. Najveći deo meča lopta je bila ispred njihovog gola, a zahvaljujući raspoloženom čuvaru mreže Ognjenu Čančareviću poraz nije bio ubedljiviji.

Pobednosni gol postignut je već u 8. minutu. Fudbaler Radnika Stanković poslao je netačan pas na sredini terena, do lopte je došao vezista Rada Lutovac, sjajno povukao kontru i uposlio Mladenovića kome nije bilo teško da sa 12, 13 metara matira Čančarevića - 1:0.

Rešenost popularnih “građevinara” da prekinu seriju od 3 poraza nije jenjavala ni posle vođstva. Čitavo prvo poluvreme trajala je ofanziva domaćih, a najbolju priliku imao je asistent kod prvog gola Aleksandar Lutovac, koji je posle centaršuta iz voleja pucao u bliži ugao Čančarevićevog gola, ali je čuvar mreže Radnika odlično reagovao.

I u nastavku se slika na terenu nije bitno promenila. Kako je meč odmicao, domaći su bili sve raspoloženiji za igru i udarcima iz daljine zadavali dosta muka golmanu protivnika. Najistaknutiji pojedini u drugom delu bili su Lutovac i Stanojević.

Kiša, koja je padala veći deo drugih 45 minuta, otežavala je ekipama da uspostave pas igru, a u samom finišu meča gosti su mogli do boda.

Nakon centaršuta Frensisa sa desne strane, loptu je iz šesnaesterca kratko odbio jedan fudbaler Rada, a na ivici kaznenog prostora ju je dočekao Zlatanović, jako šutirao iz prve, ali je lopta išla pravo u golmana Dejanovića.

Do kraja meča nije bilo promena, pa je konačan rezultat meča onaj iz 8. minuta - 1:0.

RAD - RADNIK 1:0 (1:0)

Stadion: Kralj Petar I, Beograd

Glavni sudija: Petar Piper (Čačak)

Rad: Darko Dejanović, Miloš Obradović, Nikola Drinčić (od 77. Zoran Ljubinković), Aleksandar Lutovac, Dejan Đenić, Nikola Maraš, Bogdan Mladenović (od 89. Njegoš Petrović), Petar Jovanović, Stevan Bates, Borko Veselinović (od 75. Duško Petković), Marko Stanojević

Radnik: Ognjen Čančarević, Siniša Mladenović, Miloš Milovanović (od 58. Zlatko Liščević), Miloš Stanković (od 70. Igor Zlatanović), Miloš Adamović (od 77. Nikola Radović), Nenad Lukić, Frensis Kjeremeh, Vladan Pavlović, Igor Mišan, Petar Planić, Slobodan Vuković

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: