Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 4. 4. 2016.

| Sport

Radan Ilić: Radnički Huawei pod znakom pitanja

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-490x370-Stadion.jpg
Da li će Čair postati Huawei arena?; foto: JV arhiva

Predsednik niškog Radničkog Radan Ilić rekao je da je klub dao punomoćje Darko Mariću, preko kojeg je otišao na pripreme u Kinu, kako bi pregovarao sa kompanijom "Huawei" oko sponzorstva niškom klubu, ali još ništa nije dogovoreno.

Vest o dolasku kineske kompanije na Čair odjeknula je u nedelju, a prvi funkcioner niškog kluba ističe da je sve poteklo od Marića.

Sve je počelo na njegovu inicijativu, pa smo mu dali punomoćje da pregovore sa njima, jer ima jake kontakte u Kini. Mi smo im kao klub poslali propratno pismo, ali je to zasada daleko od realizacije - istakao je Ilić.

O promeni imena stadiona u Huawei arena i kluba u Radnički Huawei on kaže da to podrazumeva generalno sponzorstvo.

Postoje Javor Matis, Spartak Zlatibor voda, jer je obaveza prema generalnim sponzorima da se reklamiraju što više. Stadion jeste gradski, ali bismo u dogovoru sa Gradom napravili neki kompromis - istakao je on.

Ilić je za kraj istakao "da je Marić napravio prvi korak u pregovorima sa Kinezima" i da će u narednom periodu biti poznato da li će do ozvaničenja saradnje doći.

Podsetimo, Nišlije su početkom 2016. godine bili u Kini na sedmodnevne pripreme, na kojima su odigrali prijateljske mečeve protiv Gvanžua i Lajoninga, a niški fudbaleri privukli su i pažnju kineskih medija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mile

    19:46 // 5. 4. 2016.

    Botovi uozbiljite se malo,sve je toliko providno,svi sto prate radnicki na ovom sajtu znaju raspolozenje citalaca,koji se nekad slazu nekad ne pa tako i ocenjuju informacije,ali ovo sa Radanom,od kada mu je trebala podrska kad je vodio cerku u Kinu prevazilazi zdrav razum.Radnicki ne igra dobro zbog Radana nego zbog selektovanja tima,njegovo je da se brine o lovi a nje nema.Dugovi ostaju.

  • Darko

    18:50 // 5. 4. 2016.

    Ja to kapiram ovako.. Otisli na huawei sajt, poslali poruku preko kontakt forme..dobili genericki templejt sa odgovorom "hvala na poruci, razmorticemo vas komentar". A ovi odmah to preneli u javnost, ipak idu izbori, necim mora da se mase..

  • b.i.

    13:15 // 5. 4. 2016.

    Citam tekst i sve je jasno, lepo pise da nista nije sigurno vec da postoji inicijativa da se pitanje sponzorstva resi prvi put u istoriji postojanja kluba. Bravo Radane, preduzimljiv si, konsolidovao si klub i doveo ga na poziciju gde je sada sa dobrim sansama da se posle 34 godine u Nisu igraju medjunarodne utakmice. Svaka cast. Najbolji predsednik do sada ali u SRBIJI USPEH SE NE PRASTA

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: