Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 4. 4. 2016.

Radan Ilić: Radnički Huawei pod znakom pitanja

490x370-490x370-Stadion.jpg Da li će Čair postati Huawei arena?; foto: JV arhiva

Predsednik niškog Radničkog Radan Ilić rekao je da je klub dao punomoćje Darko Mariću, preko kojeg je otišao na pripreme u Kinu, kako bi pregovarao sa kompanijom "Huawei" oko sponzorstva niškom klubu, ali da još ništa nije dogovoreno.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zagor Te-Nej

    14:56 // 4. 4. 2016.

    Ja sam mislio da ce zuti ljudi piti vodu iz Moravu, a ono ce iz Nisavu!
    Ne znam da li je ovo predizborna glupost ili samo glupost, ali neki bi mogli da se postide svojih izgovorenih reci i obmana. Jos jedna od budalastina plasiranih stadu ovaca koje se zove gradjani Nisa.
    P.S. U Beogradu na vodi je veliki Huawei centar, mogli ste prvo tu da poljubite vrata!

    • shaft

      17:06 // 4. 4. 2016.

      Pa sigurno da je predizborna glupost.Nije takav koncern dragstor,pa ovaj otiso da razgovara.Botovi poceli sa minusima,igrace mozes i da kritikujes,ali mandarina Radana ne diraj,kad ode na drugu duznost,odose i oni sa njim.Najsmesnije je jednu nedoklepanu i raspadajucu gradjevinu nazvati -Arenom,nemas gde ni malu nuzdu da izvrsis.

  • Meraklija

    16:33 // 4. 4. 2016.

    Ma pustit Kineze, šta će biti sa Vojvodinom i "Big Lalatom"? Da li ćemo utakmicu gledati ili ne?

  • Vladimir Lazarevic

    17:48 // 4. 4. 2016.

    Radane genijalcu, opet si sam sebe nadmašio..

  • nesa

    20:09 // 4. 4. 2016.

    Huawei je sponzor Milana,Atletika iz Madrida,PSZ-a,Dortmunda...i mnogo,mnogo jos nepoznatih i manjih klubova u Evropi i svetu.Zvezda je 2014 pregovarala sa njima ali nisu se dogovorili.Ako je taj Maric odveo Radnicki na turneju u Kinu i trzi i dobio je ovlascenje da pregovara sa Huawei kompanijom(sigurno da ima kontakte sa njima cim je ovlascenje trazio) ne vidim u tome nista lose.Treba pokusati.

  • Difovac

    22:03 // 4. 4. 2016.

    Nesto mi deluje da ima dosta ovih sa sendvicima koji spinuju komentare i botuju. Nekako se kose lajkovi sa zdravom pamecu. Izbori idu pa kontam da je zbog toga.

  • b.i.

    13:15 // 5. 4. 2016.

    Citam tekst i sve je jasno, lepo pise da nista nije sigurno vec da postoji inicijativa da se pitanje sponzorstva resi prvi put u istoriji postojanja kluba. Bravo Radane, preduzimljiv si, konsolidovao si klub i doveo ga na poziciju gde je sada sa dobrim sansama da se posle 34 godine u Nisu igraju medjunarodne utakmice. Svaka cast. Najbolji predsednik do sada ali u SRBIJI USPEH SE NE PRASTA

  • Darko

    18:50 // 5. 4. 2016.

    Ja to kapiram ovako.. Otisli na huawei sajt, poslali poruku preko kontakt forme..dobili genericki templejt sa odgovorom "hvala na poruci, razmorticemo vas komentar". A ovi odmah to preneli u javnost, ipak idu izbori, necim mora da se mase..

  • mile

    19:46 // 5. 4. 2016.

    Botovi uozbiljite se malo,sve je toliko providno,svi sto prate radnicki na ovom sajtu znaju raspolozenje citalaca,koji se nekad slazu nekad ne pa tako i ocenjuju informacije,ali ovo sa Radanom,od kada mu je trebala podrska kad je vodio cerku u Kinu prevazilazi zdrav razum.Radnicki ne igra dobro zbog Radana nego zbog selektovanja tima,njegovo je da se brine o lovi a nje nema.Dugovi ostaju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: