Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:52, 24. 6. 2016.

| Sport

Radnički: Rastavac blizu ostanka, stižu pojačanja

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnicki-pripreme---Vanja-Keser.jpg
Kruševljani, pa pravac Kopaonik; foto: Vanja Keser

Prvu kontrolnu utakmicu fudbaleri niškog Radničkog odigraće u subotu 25. juna na Čairu protiv kruševačkog Napretka u 18 sati. U ponedeljak Nišlije kreću na dvonedeljne pripreme na Kopaonik, a iz kluba najavljuju produžetak saradnje sa trenerom Milanom Rastavcem kao i dolazak pojačanja.

Najveći deo pažnje fudbalske javnosti u Nišu usmeren je na to da li će i u novoj sezoni “Real sa Nišave” predvoditi Milan Rastavac. Popularni Mima potvrdio je da načelni dogovor postoji, paraf na novi ugovor trebalo bi da bude stavljen do ponedeljka, a istakao je da se u klubu radi kako je ranije i dogovoreno.

Naše aktivnosti se odvijaju utvrđenim planom i programom. Ideja o formiranju tima izražena je još krajem prošle sezone - da se očuva kostur tima u što većoj meri, da se odlasci popune sa igračima koji na sličan ili nešto bolji način mogu da odgovore zahtevima, kao i da bude prostora za razvoj mladih igrača koji bi u budućnosti mogli da nam donesu nešto - rekao je on.

Rastavac je dodao da od dvonedeljnih priprema na Kopaoniku očekuje što bolju pripremu za start prvenstva, kao i da se u tom periodu ekipa kompletira.

Na upravi i predsedniku kluba je da formalizuje dogovore sa potencijalnim pojačanjima kako bi mirno dočekali prvensto, naravno u onom obimu potraživanja koje klub u ovom trenutku sebi može da priušti. Pozitivno razmišljam i verujem da sve ide u dobrom smeru - kazao je on.

Iz kluba su još jednom potvrdili da se očekuje dolazak određenih igrača u najskorije vreme, neki će dres Radničkog obući i na utakmici protiv Napretka, a predsednik Radan Ilić još jednom je ponovio da su problemi blokade računa i suspenzije Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije rešeni, kao i da je Marko Mrkić na izlaznim vratima kluba.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: