Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:03, 12. 9. 2014.

| Sport

Radnički: bez predaje protiv Vojvodine

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sasa-mrkic-i-branko-pauljevic.jpg
Saša Mrkić i Branko Pauljević na konferenciji za medije

U petom kolu Superlige fudbaleri Radničkog gostuju Vojvodini u nedelju, 14. septembra, a trener Nišlija Saša Mrkić veruje da njegova ekipa može makar do prvog boda.

Radnički iza sebe ima 4 poraza na isto toliko utakmica, a sa novim trenerom odlazi u goste Vojvodini.

- Žao mi je što je klub u ovakvoj situaciji, opet počinjemo borbu za opstanak od petog kola. Imamo problem, a to je vreme. Nemamo mnogo vremena za neka nova dokazivanja. Mislim da ćemo u predstojećem periodu napraviti homogen sastav i da ćemo početi sa osvajanjem bodova što nam je potrebno. Idemo korak po korak, prvo da obezbedimo opstanak, pa ako nam se ukaže šansa za nešto više, da to i iskoristimo - rekao je Saša Mrkić, trener Radničkog.

Vojvodina posle 4 kola ima 3 pobede i jedan poraz, pa se sa 9 bodova nalazi na trećoj poziciji iza Partizana i Crvene zvezde.

- Nezgodan rival, uz rame Partizanu i Zvezdi. Imaju spoj mladosti i iskustva, ali i mi imamo svoje adute. Ne predajemo se i sigurno ćemo iskoristiti naš potencijal da zaustavimo njihove najjače adute. O Vojvodini ne bih mnogo pričao, imaju brze igrače, znaju dobro da koriste svoj prostor. Radi se o jednoj mladoj i poletnoj ekipi. Imamo dobru ekipu, ja verujem u ove momke - dodao je Mrkić.

Mrkić protiv Vojvodine sigurno neće moći da računa na Miloša Petrovića koji odrađuje kaznu zbog crvenog kartona, kao ni na Ivana Pejčića i Bratislava Punoševca koji se oporavljaju od povreda.

- Pauljević će sigurno dobiti šansu od početka jer se radi o kvalitetnom igraču. Još upoznajem igrače i još ne mogu da kažem sastav tima koji će igrati. Igraće oni najspremniji - kaže Saša Mrkić.

Utakmica u Novom Sadu biće odigrana u nedelju, 14. septembra od 19 sati uz prenos na Areni sport 5.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • mile

    19:47 // 13. 9. 2014.

    E ovo je trener kakvog Radnicki zasluzuje,i da ne napravi nista bar je nas i nije skup.Videcete kako ce Mrka da motivise igrace,bice to nova igra,a rezultati ce biti uskladu sa renomeom 13-15 mesto.

  • Zoran Jovanovic

    01:11 // 13. 9. 2014.

    Mrkica kralj nas cupa sa dna tabele.

  • shaft

    18:07 // 12. 9. 2014.

    mrkicu,frizer da ti vrati pare!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: