Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:54, 3. 4. 2016.

| Sport

Radnički dobija generalnog sponzora, Čair menja ime?

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
490x370-Stadion.jpg
Niški hram fudbala nosio bi naziv Huawei arena; foto: JV arhiva

Kineski gigant u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija Huawei mogao bi da postane generalni sponzor fudbalskog kluba Radnički, piše sajt Real sa Nišave.

Ako do dogovora dođe, niški tim će u svom imenu dodati naziv kineske korporacije pa bi novi naziv bio - Radnički Huawei, a stadion Čair bi bio "prekršten" u Huawei arena.

Spona između niškog kluba i Kineza jeste Darko Marić, čovek koji je bio najzaslužniji za odlazak na zimske pripreme Nišlija u Kinu. Narednih dana biće poznato da li će doći do dogovora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran

    11:38 // 4. 4. 2016.

    Za sada Radan Ilic i cela uprava rade ne dobar vec odlican posao, trenutno 4 mesto sa indicijom da budemo 2 je trenutno na istorijskom uspehu iz 80-tih godina ma kako da je slabija liga, takva je kakva je, nasa je... ako dovedu generalnog sponzora sa godisnjim ulaganjem od 1,5 do 2 miliona evra, grad neka prestane sa finansiranjem kluba, prepise stadion, ako sponzor trazi neka se promeni ime...

  • Realan covek

    10:47 // 4. 4. 2016.

    Ovo bi bilo dobro AKO je istina.Nerviraju me pojedinci koji pljuju upravu,a tim je na 4 poziciji.Verujem da bi ih prozivali i kad bi osvojili ligu (Srpska posla).Ajde da im damo podrsku dovode mlade igrace i sa nasom decom dobijaju prostor u timu,4 na tabeli. Bolje ovo nego kod Bulata

  • MJ

    10:32 // 4. 4. 2016.

    Cekajte prvo da vidimo sta ce biti sa pomenutim svajcarcima,mnogo bi nam bili sad i kinezi :v

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: