Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:54, 3. 4. 2016.

Radnički dobija generalnog sponzora, Čair menja ime?

490x370-Stadion.jpg Niški hram fudbala nosio bi naziv Huawei arena; foto: JV arhiva

Kineski gigant u oblasti telekomunikacija i informacionih tehnologija Huawei mogao bi da postane generalni sponzor fudbalskog kluba Radnički.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    23:18 // 3. 4. 2016.

    To ima da bude neka sitnina kao i uvek. Svlacionice prokisnjavaju, nema tople vode a oni menjaju ime kao da ce to promeniti nesto. Kad bi uletelo milionce godisnje to bi vec licilo na nesto. Klub bi prodisao i poceo normalno da posluje. Sve ispod toga je mazanje ociju.

  • slavko

    23:36 // 3. 4. 2016.

    Hahahahaha,onda ce i Radan Huawei da bude predsednik,kakva prvoaprilska sala u duhu predizborne kampanje.Stadion nije Radnickov,pa ne znam kako bi promenio ime?

  • milan88

    00:21 // 4. 4. 2016.

    Vec smo slusali I citali o ovakvim I slicnim glupostima jedino ako jos uvek ima budala kojima je do bacanja para.stadion jos uvek nije zavrsen,a vec se raspada,alo nesposobni,hteli bi da nekome prebacite stvari koje ste vi uprskali

  • hottteq

    00:24 // 4. 4. 2016.

    Prvi april prosao pre tri dana,zakasnili ste

  • Jelena Nislijka

    01:19 // 4. 4. 2016.

    Kako Radnicki moze biti Huawei, kako moze biti Huawei arena? To bi bilo jednako tome da budemo Huawei Nis!

  • Pera

    02:13 // 4. 4. 2016.

    Moze promena imena, ali samo ako Meraklije promene ime u Huavejaklije.

    Takodje, mozda bi mogai grad Nis za odredjene pare da promeni svoj naziv u Huavei Siti.

  • Jova

    02:21 // 4. 4. 2016.

    Investicioni fond iz Svacarske prvo pa Ratko Mitrovic sada Kinezi. Idu izbori, glasajte! Ajmo svi napredni! I uvek oko izbora bude neki veliki projekat, plan a posle...Ko jos veruje u ove price!? Doduse ima ih dosta pa i ovde. Radnicki nema ni sa jednim igracem ugovor za narednu sezonu. Ima da skoro svi odu a ovaj posrednik-menadzer ima da nastavi da gura svoje igrace i vodi Radnicki! Voleo bih da dobijemo sponzora, da se zavrsi station, da klub stane na noge i da nam DECA ostaju a ne da idu za beograd ( namerno malim slovima). Ali sve dok je radan predsednik i napredni na vlasti i vecina u Srbiji neinteligentna-glupa Ja ne vidim bolje!

    • pravi stari meraklija

      14:16 // 4. 4. 2016.

      Drago mi je sto ovo pises jer sve sto si do sada predvidjao bilo je sve suprotno(borba za opstanak,krah kluva,prodata utakmica Spartaku itd.) sto znaci da cemo uskoro dobiti generalnog sponzora..Politika me ne intesuje i njom se ne bavim ali evidentno je da Radnicki od 1984 god.do danas nikada nije posle 28 kola bolje stajao.Sta ces tek da pises kada budemo posle 34 godine ponovo igrali Evropu?

  • bora

    02:34 // 4. 4. 2016.

    Ne menjajte naziv stadiona za ime boga,ko jos daje ime staionu po sponzoru.Nislije to nece dozvoliti.Ne umete da date ime stadionu po Rajku M iticu ili Beari legendama srpskog fudbala vec po sponzoru koji je damas tu a sutra ko zna gde.Zamislite da se Interov stadion zove Pirelli po sponzoru.Sve prodajemo pa i svoju tradiciju i kulturu.

    • Бане

      10:11 // 4. 4. 2016.

      Slobodno nadji od kog od ovih klubova je poznatiji Radnicki pa da ga bude sramota zbog sponzora.Arsenal-Emirates stadium, Manchester City -Etihad Stadium, Coventry-Ricoh ,Derby County-IPro stadium,Ajntraht-Commerzbank-Arena,Schalke 04-Veltins Arena, VfB Stuttgart-Mercedes-Benz Arena,VfL Wolfsburg-Volkswagenarena, Bayern München-Allianz Arena, ADO Den Haag-Kyocera Stadion,PSV-Phillips Stadion.

    • Засвирај и запевај

      11:19 // 4. 4. 2016.

      Ако ће да се мења назив стадиона, онда да добије име по неком нишлији бившем играчу. Имамо Пиксија, Пантелића или већ неког.

  • mara

    05:47 // 4. 4. 2016.

    Zašto da menjaju ime,glupo je!Radnički je Radnički,bezveze

    • Стручњак

      11:17 // 4. 4. 2016.

      Како зашто? Па за паре.

  • misko

    08:38 // 4. 4. 2016.

    A jel se sećate kad je banana hteo da fuzioniše Sindjelić i Radnički?
    Pa još nije ni znao da je Sinjelić stariji klub od Radničkog.
    Ako se ne saberemo i otreznimo, neznalice, lopovi i mešetari mogu da nam unište simbole ovog grada, i to ne samo sportske. Doduše već su neke i uništili.

  • Živojin

    09:43 // 4. 4. 2016.

    Treba vratiti Bulatovića.On je renovirao stadion,tribine,svlačionice,sa MD-om!Bulat je postigao istorijski rezultat koji će ući u istoriju Niškog sporta.Stadion treba nazvati po Bulatu.

  • MJ

    10:32 // 4. 4. 2016.

    Cekajte prvo da vidimo sta ce biti sa pomenutim svajcarcima,mnogo bi nam bili sad i kinezi :v

  • Realan covek

    10:47 // 4. 4. 2016.

    Ovo bi bilo dobro AKO je istina.Nerviraju me pojedinci koji pljuju upravu,a tim je na 4 poziciji.Verujem da bi ih prozivali i kad bi osvojili ligu (Srpska posla).Ajde da im damo podrsku dovode mlade igrace i sa nasom decom dobijaju prostor u timu,4 na tabeli. Bolje ovo nego kod Bulata

  • Goran

    11:38 // 4. 4. 2016.

    Za sada Radan Ilic i cela uprava rade ne dobar vec odlican posao, trenutno 4 mesto sa indicijom da budemo 2 je trenutno na istorijskom uspehu iz 80-tih godina ma kako da je slabija liga, takva je kakva je, nasa je... ako dovedu generalnog sponzora sa godisnjim ulaganjem od 1,5 do 2 miliona evra, grad neka prestane sa finansiranjem kluba, prepise stadion, ako sponzor trazi neka se promeni ime...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: