Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 16. 4. 2014.

| Sport

Radnički dočekuje Napredak u četvrtak

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ivan-pejcic-radnicki.jpg
Ivan Pejčić: "Važna nam je podrška navijača"; foto: Vanja Keser

Fudbaleri Radničkog iz Niša u četvrtak, 17. aprila od 18:30h ugostiće Napredak u 24. kolu Superlige. Ulaznice u prodaji na dan utakmice.

Samo 4 dana posle poraza od Jagodine (2:1), fudbaleri niškog tima igraju derbi "južne pruge" sa Napretkom na svom stadionu.

-Igramo protiv Napretka, koji je u prošloj utakmici pobedio jednog od pretendenata na mesto koje vodi u Evropu, ekipu Novog Pazara. U Superligi većina ekipa je izjednačena, pa nas gotovo sigurno očekuje čvrsta i dobra utakmica. Ukoliko naši fudbaleri nastave da daju sve od sebe, rezultat će doći. Pohvalio bih igrače koji na svakoj utakmici i treningu pružaju svoj maksimum, odgovornost za loše rezultate je na meni, siguran sam da ukoliko igrači Radničkog nastave da pružaju dobru igru biće nagrađeni rezultatima - kaže Milan Milanović, šef stručnog štaba Radničkog.

U prvom delu sezone Radnički i Napredak su odigrali 1:1 u Kruševcu.

- Nemamo vremena za neku dublju analizu. Situacija nije nimalo laka, tačno je da smo pali, važno je da se što brže podignemo. Potrošili smo sve kredite, zato nam je važna podrška navijača i javnosti. Moramo da pobedimo, druga opcija za nas ne postoji - kaže Ivan Pejčić, fudbaler Radničkog.

Posle 23 kola ekipa Radničkog ima 31 bod i nalazi se na osmoj poziciji, dok je Napredak sa 28 bodova na poziciji niže.

- U teškoj smo situaciji, imali smo dve jake utakmice, protiv Javora smo primili gol u jedanaestoj sekundi. Pokušali smo da se vratimo u meč, imali smo šanse, ali nismo imali snage za više od jednog pogotka. U Jagodini smo odigrali korektno, imali smo rezultat do 85. minuta. Primili smo jedan gol, potom zbog nervoze primili i drugi. Imamo dobar tim i stručni štab, mislim da ćemo se na kraju mi pitati. Pozivam navijače da dođu na utakmicu gde će videti mnogo bolji Radnički - kazao je kapiten RadničkogAleksandarJovanović.

Utakmica počinje u četvrtak, 17. aprila od 18:30h. Karte će biti u prodaji na dan utakmice od 10h do 18:30h na biletarnici hale Čair. Cena za južnu tribinu je 150 dinara, a za istok i zapad po 300 dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran Jovanovic

    18:26 // 17. 4. 2014.

    sa Bulatom idemo u eu sad je sansa svi na cair

  • Zoran Jovanovic

    16:33 // 17. 4. 2014.

    Bulatovicu samo po vojnicki i rasturamo carapane.frenko j nerviras nas vise

  • milos

    14:48 // 17. 4. 2014.

    bulatovic nije kriv sto ekipa ima isti broj bodova kao i prosle sezone nakon 23kola...njegovo je da ulaze novac a ne da igra...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: