Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:08, 18. 8. 2011.

| Sport

Radnički dočekuje imenjaka iz Sombora

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk radnicki 1

NIŠ - U drugom kolu Prve lige fudbaleri niškog Radničkog ugostiće Radnički iz Sombora u subotu, 20. avgusta od 17:30h na stadionu na Delijskom Visu.

Posle malo više od godinu dana pauze, opet će Radnički iz Niša ugostiti ekipu Radničkog iz Sombora. Sa tom ekipom niški tim je imao dobar skor jer je u Somboru odigrao nerešeno (1:1), dok je na Čairu slavio minimalnim rezultatom. Te sezone 2009/2010. niški tim je ispao iz Prve lige, a imao je samo 3 boda manje od imenjaka sa severa zemlje.

- Vrlo dobro znamo Radnički iz Sombora. To je "tvrda" ekipa, imaju kvalitetnih igrača. Imamo iskustva sa njima, pre godinu i po dana smo ih pobedili na našem terenu. Biće tvrda utakmica, ali očekujem da tri boda ostane u Nišu - rekao je Marko Mančić, fudbaler niškog tima.

Niški Radnički je u prvom kolu igrao nerešeno (2:2) sa Čukaričkim u Beogradu, dok je i somborski tim zabeležio remi. Radnčki je u Somboru igrao bez golova sa Napretkom iz Kruševca,

- Biće izuzetno teška utakmica jer je protivnik dobar. Ti momci dugo igraju zajedno, ali mislim da neće imati želje da nas napadaju. Mislim da će čekati kontranapade ili polukontre. Pozivam navijače da nas podrže na Delijskom Visu. Očekujem da dobijemo utakmicu i da se svi zajedno radujemo - rekao je Bojan Dojkić, fudbaler Radničkog.

U pobedu protiv imenjaka veruje i šef stručnog štaba Radničkog.

- Iza nas je puna i prava radna nedelja. Radili smo dosta na podizanju forme. Svi, osim Jovana Jovanovića su spremni za meč protiv Sombora. Jovanović se povredio, a umesto njega će igrati Tasić ili Milenković. Najozbiljnije se spremamo za utakmicu u subotu, gledaćemo i snimak meča Radničkog i Napretka. verujem da ćemo igrati na izuzetno visokom i kvalitetnom nivou - rekao je Zvonko Đorđević, trener Radničkog.

Prelazni rok traje do 31. avgusta, a ni u niškom timu nisu završili sa dovođenjem igrača. Plan je da stignu još dvojica fudbalera.

Utakmica na Delijskom Visu će biti odigrana u subotu, 20. avgusta od 17:30h.

 

Ostali parovi drugog kola:

20.08. u 17:30h Mladenovac - Sinđelić
20.08. u 17:30h Novi Sad - Mladost (L)
20.08. u 17:30h Banat - Kolubara
20.08. u 17:30h Napredak - Bežanija
20.08. u 17:30h Mladi radnik - Čukarički
20.08. u 17:30h Inđija - Proleter
21.08. u 17:30h Srem - Donji Srem
21.08. u 17:30h Sloga (K) - Teleoptik

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: