Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:09, 23. 8. 2016.

Radnički doveo zadnjeg veznog

Miloš-Stanojević---fkradnickinis.rs.jpg Pojačao konkurenciju u veznom redu; foto: fkradnickinis.rs

Prošlosezonski fudbaler lučanske Mladosti defanzivni vezista Miloš Stanojević najnovije je pojačanje Radničkog. Na Čair je stigao kao slobodan igrač, a potpisao je dvogodišnji ugovor sa klubom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Zvezdas

    13:27 // 23. 8. 2016.

    Ovo je dokaz rada sp.dir.i njegovog pajdasa-samo dovode igrace od cega kasnije samo oni imaju profit.

    • Nis=Radnicki

      16:11 // 23. 8. 2016.

      Idi komentarisi Bozovica

    • Radnicki Nis Nis

      20:23 // 23. 8. 2016.

      Zvezdas ! Ajde kazi nam to ima kad ga spominjes svakog dana a samo menjas profile. 100% si mu blizak prijatelj ili poznanik pa si malcice ljubomoran na njega i Radnicki. Bas si zapeo za tog pajtosa pa kazi mu ime i prezime da i mi znamo o kom se radi pa da mu zahvalimo licno ovako sto radnicki ima ovako dobar mlad tim.

  • Beka

    14:31 // 23. 8. 2016.

    Kvantitet nije kvalitet

    • Bulevarac

      18:24 // 23. 8. 2016.

      Beka ne shvataju oni tako.Bitno je da se dovedu slobodni igraci koji tako i odlaze i na kraju pocaste te osobe koje su im omogucile da igraju u Radnicki.Neka neka se igraju,jedva cekam da se vrati bata Milos Drizic za glavnog "baju" u klub i te osobe nece smeti da pridju na stadion.Suska se uveliko da dolazi.Covek zna kako se vodi klub,rasterace mangupe koji su do skora kukali kako je klub u blokadi,nisu prima li plate a niko ne napusti klub.Pojedinci po dva puta idu na more a vamo tuzakaju klub.Danas kazu da ta dva bivsa igraca vrsljaju po klubu,onaj nesrecnik vecnik za sport bre macku nije sutnuo u dvoriste i on se kurci tamo na stadionu.Jedino si bata Bojzi gleda sebe i on se tu i tamo pojavi radi reda ali se ne kurci.Istina je ovo i to VELIKA ISTINA dragi sugradjani jer nase dece nema u prvom timu onoliko koliko treba da ih ima.Nema nauke velike samo je profit dva coveka u pitanju.

  • Zvezdas

    18:09 // 23. 8. 2016.

    Zasto?Tamo se zna ko mesa malter a ko je glavni Majstor.Daleko ste vi od Zvezde kada je transfer politika u pitanju.Dozvolili ste da dva prosecna bivsa igraca rade sta hoce.

    • Понос југа

      18:23 // 23. 8. 2016.

      А ти се секираш за нас? Не разумем сврху коментара.

    • shaft

      18:57 // 23. 8. 2016.

      Recimo, da si u pravu.Ali,gledaj si svoje muke,da vas bivsi Italijanski drugoligas opet ne napuni!I,predstavljaj se punim imenom-Crvenozvezdas,nemoj da te je sramota komunisticke proslosti(i u imenu i na grbu)!

  • Opa

    18:22 // 23. 8. 2016.

    Evo još jedan što mora da igra.

    • g.MAMA na jednog fudbalera

      23:00 // 23. 8. 2016.

      A moj sin rezerva,zasto kad je odmalena u klub i!????

  • Radnicki Nis Nis

    19:59 // 23. 8. 2016.

    Zvezdaš ! Vidno je da ne znaš da u Fudbalu SP.Direktor dovodi igrace nece valjda ekonom da dovodi. I do sad Radnicki kog je doveo nije pogresio, zato ti sto poses to nema veze ili hoćeš da ti dovedes nekog igraca?

    • Zvezdas

      22:57 // 23. 8. 2016.

      Izvinjavam se za sve sto sam pisao i zelim vam uspeh.

  • Mister Gospodin

    20:22 // 23. 8. 2016.

    Odlicno,samo da ako je ikako moguce manje gledam one "Velike talente" ,jedan je iz Leskovca a drugi iz Bora ako se ne varam.Jos kad bi neko potisnuo onog malog Pirocanca iz prve postave nekako pa da krenemo u svaku utakmicu sa 11 igraca a ne sa 10 i manje.Neka igraju svi sa strane i imaju po 40god al da znam da znaju nesto da odigraju...

  • Novobulevarac

    21:57 // 23. 8. 2016.

    Da potsetim da smo sezonu zavrsili na petom mestu i da nam je za bod imakla Evropa.To je najbolji rezultat u poslednje 33 god.Sada imamo bolji tim i od subote posle pobede nad Lucanima smo treci iza Zvezde i Vojvodine.Tim se jos uvek uigrava i bice mnogo bolji u narednom periodu.Kada je Drizic vodio Radnicki svi znamo gde je i sta bio Radnicki.Zasto napadate sportskog direktora?!

    • Starobulevarac

      23:02 // 23. 8. 2016.

      Nemo da mi diras Milosa Drizic!!

  • Margerac

    22:56 // 23. 8. 2016.

    Vredjaju direktora zato sto imaju neku korist ili im dete ne igra zato sto nema pojma pa im direktor kriv... Pominjete Drizica a ne znate u kakvom haosu je ostavio klub kao i svi ostali predsednici do sada. Prvi put u zadnjih 30 godina postena uprava sa najboljim rezultatima i sitni primitivci zarad male koristi vredjaju. Sramota za juzne vesti isto sto dopustaju da se pljuje voljeni klub!

  • Realno

    11:12 // 31. 8. 2016.

    Vratite Vidaka;
    Jedan je Vidak Perović !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: