Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 20. 8. 2012.

| Sport

Radnički ipak domaćin u Jagodini

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
meraklije-i-tim.jpg
Prva domaćinska utakmica ipak u Jagodini; foto: Ivan Mančić

Fudbalski klub Radnički iz Niša prvi meč kao domaćin u Superligi odigraća protiv Radničkog iz Kragujevca u petak, 24. avgusta u Jagodini jer stadion Čair nema uslova.

Sve nade da će Radnički ipak u Nišu dočekati imenjaka iz Kragujevca su pale u vodu. Uslova na stadionu Čair ipak nema da bi mogla da se odigra utakmica trećeg kola Superlige, potvrđeno je u niškom klubu.

- Ja sam i pre dve nedelje rekao da nije realno da se igra protiv Kragujevca na Čairu. Ima još dosta da se uradi na stadionu. Sutra ide delegacija Radničkog u Jagodinu da se dogovore svi detalji. Imamo sporazum sa Jagodinom - rekao je Miloš Simonović, predsednik Skupštine Radničkog.

Utakmica između dva imenjaka biće odigrana u petak, 24. avgusta od 17h kao uvod u treće kolo Superlige, a biće prenosa iz Jagodine na kanalu Arene sport 1.

U Zajednici Superlige potvrđeno nam je da će utakmica najverovatnije biti odigrana u Jagodini, a sam se čeka na pismeni dogovor između klubova iz Niša i Jagodine.

Nišlije će ipak čekati do petog kola i 15. septembra da bi videle svoj klub u svm gradu u Superligi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miroslav

    11:19 // 22. 8. 2012.

    Ako je potrebno još 400 milki, hajde da nas 10000 damo po 400 dinara za izgradnju, a da za uzvrat dobijemo sezonske ulaznice. S tim što bismo oformili grupu građana, koja će da kontroliše izgradnju i gde je novac otišao. Za svaku stolicu, blok, lepak, žicu, cevku da lepo dobijemo račun i doviđenja. Pa da gledamo i Radnički i reprezentaciju.

    • Miki Meraklija

      17:04 // 22. 8. 2012.

      Potpuno si u pravu imenjace,na taj nacin stadion ima da bude gotov za maksimum mesec dana,jer ga ne koci nista sem novca,koji neko debelo krade.a ujedno na taj nacin i Nislije ce da budu na dobitku,jer ce sezonske karte dobiti za manje pare.

  • Goran

    19:47 // 21. 8. 2012.

    Da nije zalosno bilo bi smesno.
    Opet nista...u stvari ima nesto, laz da ce se igrati u 5. kolu...
    Nema nista od stadiona, kao sto u ostalom u ovom gradu nema nista od bilo cega za sta se uhvate gradski funkcioneri (bilo ciji), kriju se iza Nisvila i Filmskih susreta, koje organizuju entuzijasti koji nemaju veze sa njima. BRUKA

  • Miki Meraklija

    00:30 // 21. 8. 2012.

    ovo cudo od stadiona nece da bude gotovo jos bar 2-3 meseca,ako ovako nastave.koliko se ja razumem u pravo,ovaj izvodjac bi trebao da plati drzavi debele penale za to sto probija termin izgradnje koji je obecan!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: