Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:14, 25. 9. 2016.

| Sport

Radnički minimalcem savladao Radnik

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Pobeda Radničkog
Pobeda domaćina; Foto: Arhiva / Vanja Keser

Golom Marka Mrkića u 79. minutu meča niški Radnički je pred oko 3.000 gledalaca sa 1:0 pobedio goste iz Surdulice u derbiju juga Srbije.

Uz današnju pobedu Nišlije su sa 20 osvojenih bodova posle 10. kola zauzele 3. mesto Superlige, odmah iza Crvene zvezde i Vojvodine, dok je Radnik 11. sa 9 bodova.

Meč je obeležio veliki broj kartona. Glavni sudija Novak Simović je fudbalerima Radničkog pokazao 3 žuta kartona, dok su gosti "zaradili" 5 žutih i jedan crveni - od 63. minuta Radnik je ostao sa igračem manje.

U 79. minutu je Mrkić prihvatio loptu na tridesetak metara od gola gostiju, odlučno krenuo, "nanizao" trojicu fudbalera Radnika, a onda, u momentu kada je golman Čančarević želeo da skrati ugao, špicom poslao loptu u njegov levi donji ugao - [video]  


Rastavac: Pobeda koja donosi mir

Da je Radnički zaslužio pobedu zaključili su treneri oba kluba.

Strateg domaćeg tima Milan Rastavac je rekao posle utakmice da je zadovoljan rezultatom, ali još više igrom koju su prikazali njegovi igrači.

Videlo se u našoj igri da su ispuštena pobeda protiv Napretka i poraz u Kupu ostavili traga, igrali smo u grču. Sa druge strane, mislim da smo igrali dobro, da smo konstantno ugrožavali protivnika, da smo delovali organizovano, ali stvorene šanse nismo uspeli da iskoristimo - rekao je Rastavac.

On je zaključio da ova pobeda Nišlijama donosi mnogo mirniji nastavak prvenstva, a to je, kako je rekao "već samo po sebi veoma značajno za iskušenja koja dolaze".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Opa

    14:32 // 26. 9. 2016.

    Pobeda. Ahahahaha

    • localloyal

      16:30 // 26. 9. 2016.

      Samo to? Slabo!Ocekivalo se vise.
      Zabrinuli smo se za tebe,ocigledno si dugo slavio pobedu nad Vojvodinom ili pak mozda nad Metalcem?!. Ko ce ga znati ciji si...
      Uvek samo LOKAL PATRIOTIZAM,NIKAD zvezda i partizan!!!

  • Àhahaha

    08:25 // 26. 9. 2016.

    Trovaci gde ste.zalim slucaj.pobedaaaa

    • Miki

      16:45 // 26. 9. 2016.

      Sta ti ovo znaci?Lepo je pobedti,lose igraju pojedinci.Petrovic zabluda VELIKA,neka mu neko objasni da nije najbolji ,neka mu neko objasni da nije najlepsi,neka mu neko objasni da ne bi igrao ni u jednom klubu sem Radnickog.Neka neko objasni njegovom tati da prestane da poziva razne menadzere da ga udome,jer je obican klupski igrac.

  • Lahor

    05:32 // 26. 9. 2016.

    Nije loše. Nije loše

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: