Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:14, 25. 9. 2016.

Radnički minimalcem savladao Radnik

Pobeda Radničkog Pobeda domaćina; Foto: Arhiva / Vanja Keser

Golom Marka Mrkića u 79. minutu meča niški Radnički je sa 1:0 pobedio goste iz Surdulice u derbiju juga Srbije. Posle 10 kola Nišlije su zauzele 3. mesto fudbalske Superlige, odmah iza Crvene zvezde i Vojvodine.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Sura

    21:38 // 25. 9. 2016.

    Nis je Radnicki, do Evrope ove sezone ! FKRN

  • fragnatik

    21:39 // 25. 9. 2016.

    sta je sa Apostolovicem pa ne igra u prvih 11?

    • Тома берберин

      23:06 // 25. 9. 2016.

      Очигледно,да сада желиш провоцирати.Апостоловић на зиму одлази у Белгију у велики клуб.

    • Zvonko

      23:23 // 25. 9. 2016.

      Mali je visoko poleteo,neko ga je debelo napalio da je biser niskog fudbala.Vreme radi za njega i to treba da ukapira.Licno mislim da nije ni za klupu jer ima boljih od njega u ovom trenutku.Na zimu u neki klub srpske lige da jos uci,da trenira i da se okrene malo skoli,jer put do slave je trnovit,,sta ako ne napravi karijeru.

  • Aca

    22:01 // 25. 9. 2016.

    Igramo veoma sporo i slabo pokrivamo prostor bez obzira na pobedu moramo popraviti igru na fizickom planu jer slede veoma tezi mecevi!

  • Meraklija Jug

    22:11 // 25. 9. 2016.

    Bravo za Radnicki, teška utakmica jel je poznato da Radnik protiv nas igra sa 300% snage i sa velikim premijama od strane Tonceva. Njemu je samo da dobije Radnicki da pokaže kako je bolje ali mu ne ide bas. Mogu samo da pohvalim ponovo ljude poput stručnog staba na celu sa Rastavcem i sportskog direktora i čoveka koji je ponovo pokazao da voli svoj Radnicki i doveo igraca poput Miloša Stanojevica.

    • John Terry

      09:23 // 26. 9. 2016.

      Sa 300% snage ne moze da se igra ni teoretski.

  • Meraklija Jug

    22:15 // 25. 9. 2016.

    Sad trebaju ljudi koji su u klubu i koji vode računa o finansijama da osveže malo igrace jel su zaslužili. Novi gradonacelnik treba malo sa vidi i da prepozna ovu ekipu i ove ljude sto rade dobro svoj posao. I on zna i sam jel je bio predsednik kluba i sam zna da je imao našu podršku sa juga. Tako da ne treba da se pravi lud jel moze Jug da krene protiv takvih kao sto je on.

  • roki

    22:35 // 25. 9. 2016.

    Svaka cast na teskom mukom osvojenih 3 boda protiv nejakog Radnika,ali je ovo igra koja ne obecava...Ocigledno nesto ne stima u timu,slab izbor igraca u prelaznom roku i ocigledno tanka klupa..Videcemo kako ce se odvijati stvari na dalje,ali u sledecom prelaznom roku mora par iskusnih igraca da se dovedu...Ovakva igra bez stopostotnih sansi kod kuce nije nikako dobro...

    • Toki

      23:12 // 25. 9. 2016.

      Ne stima nesto u ekipu.Pojedinci da se zapitaju za mesto.Pohvale Mrkicu za gol.Neki moraju da igraju,zasto,dokle.Neko vrsi pritisak na trenera?Zasto i dokle?

    • roki

      08:02 // 26. 9. 2016.

      Dobro si primetio,meni su dali nekoliko negativnih lajkova iako volim i gledam Radnicki vec 30 god.Protiv Napredka se videlo da nemaju ni volje ni zelje da ugroze njihov gol vec su vise vracali loptu u nasem prostoru,pa ispadanje iz kupa,pa sad teska pobeda protiv Radnika,slaba igra,nesto ima,nekako se neki igraci igraju sa renomeom kluba kakav ima Radnicki...

  • Nikola

    22:50 // 25. 9. 2016.

    Prekretnica u borbi za plej of i gornji deo tabele biće sledeća utakmica protiv Novog Pazara, totalno je nebitna igra, ali rezultat je od ogromne važnosti, kako za samopouzdanje , tako i za opstanak na vrhu...Svaki rezultat osim osvojena tri boda je neuspeh..Sad je prilika da naši momci pokažu kvalitet i karakter, da pokažu svima da nisu slučajno treći na tabeli..Naped Radnički !!!

  • Pavkino kuce

    01:37 // 26. 9. 2016.

    Pavkov ubiva!

  • Lahor

    05:32 // 26. 9. 2016.

    Nije loše. Nije loše

  • Àhahaha

    08:25 // 26. 9. 2016.

    Trovaci gde ste.zalim slucaj.pobedaaaa

    • Miki

      16:45 // 26. 9. 2016.

      Sta ti ovo znaci?Lepo je pobedti,lose igraju pojedinci.Petrovic zabluda VELIKA,neka mu neko objasni da nije najbolji ,neka mu neko objasni da nije najlepsi,neka mu neko objasni da ne bi igrao ni u jednom klubu sem Radnickog.Neka neko objasni njegovom tati da prestane da poziva razne menadzere da ga udome,jer je obican klupski igrac.

  • Opa

    14:32 // 26. 9. 2016.

    Pobeda. Ahahahaha

    • localloyal

      16:30 // 26. 9. 2016.

      Samo to? Slabo!Ocekivalo se vise.
      Zabrinuli smo se za tebe,ocigledno si dugo slavio pobedu nad Vojvodinom ili pak mozda nad Metalcem?!. Ko ce ga znati ciji si...
      Uvek samo LOKAL PATRIOTIZAM,NIKAD zvezda i partizan!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: