Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:58, 17. 4. 2014.

| Sport

Radnički pobedio Napredak golom Pejčića

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aca-jovanovic
Foto: Vanja Keser

U 24. kolu Superlige fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Napredak rezultatom 1:0. Jedini gol za niški tim postigao je Ivan Pejčić u 22. minutu.

U 22. minutu Miloš Petrović je krenuo sa svoje polovine terena i dao loptu Aci Jovanoviću na levom boku koji je dodao do Pejčića, koji je sa peterca poslao loptu pod prečku gola Napretka za 1:0 za Radnički.

Umalo da Radnički postigne gol na startu meča. Aleksandar Jovanović je poslao visoku loptu za Stojanovića, koji je prihvatio, došao do šesnaesterca gostiju, ali je šutirao pored desne stative.

Tokom prvog dela igre viđena je izjednačena igra, u kojoj je Napredak imao dva slobodna udarca, ali nije uspeo ozbiljnije da ugrozi Filipovića.

DSC-7809 Foto: Vanja Keser

U drugom poluvremenu Napredak je prvi imao priliku. U 52. minutu Trujić je centrirao sa leve strane, Vidaković pogodio loptu glavom. Lopta je prošla pored stative Filipovićevog gola.

Uzvratio je Radnički kad je Pejčić prošao po desnoj strani, ubacio u peterac, ali je golman Krznarić sprečio Ćuluma da postigne gol.

Radnički je najbolju šansu u drugom poluvremenu imao u 75. minutu kada je Pejčić izveo slobodan udarac sa oko 30 metara, ali je njegov šut zaustavila prečka.

U 86. minutu, nakon ubacivanja Marjanovića iz prekida, Ćulum je bio najviši u petercu gostiju, ali je glavom prebacio loptu preko gola.

Nakon ovog kola Radnički ima 34 boda i zauzima sedmu poziciju.

Tabelu Superlige možete videti ovde.

U narednom kolu, u utorak, 22. aprila Radniči gostuje Crvenoj zvezdi.


Poruka „meraklija“

U 58. minutu utakmice navijači Radničkog su pokazali vrlo ružan transparent: „Novinari grada Niša, poljubite nas tamo gde se piša“.

RADNIČKI - NAPREDAK 1:0 (1:0)

RADNIČKI: Filipović, P. Jovanović, Kosorić, M. Petrović, Pavlović, Ćulum, Krstić (od 58. Kolarević), S. Petrović (od 81. Marjanović), A. Jovanović (od 70. Milenković), Stojanović, Pejčić.

NAPREDAK: Krznarić, Luković, Aškovski, Janičić, I. Milošević, N. Milošević, Mićić, Dimitrov (od 59. Vukmirović), Vidaković (od 59. Ndaje Ibrahima), Trujić, Božović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stanimir Djordjevic

    21:44 // 20. 4. 2014.

    Da Bulatovic nije dosao na celu Radnickog mi bi sada bili prezaljeni i bili na 16 mestu Super lige.Samo hrabro i napred gospodine Bulatovicu.

    • Zoran Jovanovic

      11:00 // 21. 4. 2014.

      tako je stanimir i nije samo radnicki spasio nego i ceo grad spomenik treba da mu se podigne.

  • Monika L

    12:48 // 20. 4. 2014.

    Bulatovicu, nedaj se, samo napred. Ovi su ljubomorni sto imas toliko funkcija i primanja.Nisu jos skapirali da ti vodis Nis u prosperitet, u EU.

  • ivan

    21:16 // 19. 4. 2014.

    Sta su se neki uhvatili za Bulata ko za testament.Covek finansira klub i svaka mu cast.Da nije on,bili bi drugoligasi.Kolko pare-tolko muzika.Da ima vise novca bili bi prvaci.Sa 100.000.000 evra.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: