Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:43, 10. 2. 2016.

| Sport

Radnički poražen od trećeligaša

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
radnickistarapazova.jpg
Pobeda, remi i 2 poraza učinak Radničkog na pripremama u Pazovi; foto: fkradnickinis.rs

U poslednjoj proveri na pripremama u Staroj Pazovi fudbaleri niškog Radničkog poraženi su od ekipe Odžaka 2:1 (1:1). Trener Nišlija izveo je u dva poluvremena za potpuno različite sastave, a jedini gol postigao je Nikole Ašćerić.

Strelci za tim Odžaka koji je jesenji deo prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina, trećoj po rangu takmičenja, završio na prvom mestu bili su Božičić i Tomić. Vojvođani su poveli 1:0, Radnički je izjednačio, da bi u drugom poluvremenu gosti ponovo stekli prednost koja se na kraju ispostavila kao ključna za pobednika meča.

Utakmica je odigrana po lošim vremenskim uslovima, duvao je izuzetno jak vetar, a u tim uslovima tim iz Odžaka se bolje snašao. Niški tim utakmicu je započeo u najjačem sastavu:

Aleksandar S. Jovanović, Miloš Petrović, Darko Bulatović, Radoš Bulatović, Marko Tomić, Vladimir Bogdanović, Saša Marjanović, Petar Đuričković, Andreja Apostolović, Aleksandar Jovanović i Nikola Ašćerić.

U drugom poluvremenu šansu su dobili svi ostali fudbaleri.

Milan Rastavac posle meča niti je kritikovao, niti hvalio svoje fudbalere, a akcenat je stavio na loše vreme.

Vetar je bio izuzetno jak, tako da su uslovi za igru bili izuzetno loši. Prvi gol smo primili direktno iz kornera, a vetar je direktno uticao na to. Igrači koji su igrali prvih 45 minuta odigrali su korektno, dok je tim u drugom poluvremenu bio sastavljen od mladih fudbalera koji su igrali i protiv vetra, pa nisu mogli da se pokažu u pravom svetlu - istakao je šef struke niškog kluba.

Utakmicom protiv Odžaka niški tim okončao je pripreme u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije, a generalnu probu pred nastavak Superlige imaće u nedelju protiv surduličkog Radnika u Nišu. Prvobitni plan je da se meč odigra na Čairu, ali ako vremenski uslovi budu loši razmišljaće se o alternativnim rešenjima, jer bi se travnata podloga stadiona oštetila pred nastavak prvenstva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • b.i.

    13:17 // 11. 2. 2016.

    Ne interesuju me rezultati u pripremnom periodu ma kakvi oni bili, priznajem i prihvatam samo one rezultate koji se postignu na zvanicnim utakmicama. Takodje, ne zelim nikakve polemike sa licima koja se kriju pod pseudonomima Jova i Jova 2. Radnicki je trenutno sesti na tabeli, ocekujem i trazim da bude u plej ofu a posle videcemo. U suprotnom promene ! Bitan je start i pobeda nad Javorom !

  • Difovac

    01:18 // 11. 2. 2016.

    Nema potrebe za negativnom retorikom. Ovo je PRIPREMNI PERIOD. Iz iskustva znam sta znaci uigravati prvi tim jedno poluvreme i sasvim drugi tim u drugom delu utakmice. Slazem se da protivnik nije atraktivan i verovatno su bili motivisaniji od nasih igraca jer ipak igraju protiv kluba kao sto je Radnicki. Tako da nema potrebe da budemo nestrpljivi. Do pocetka prvenstva ce sve doci na svoje.

    • dzoni

      13:38 // 11. 2. 2016.

      vidi se da ucis fudbal iz knjige,da imas iskustva,znao bi da dve nedelje pred pocetak prvenstva mi moramo da zgazimo ekipu iz trece lige.kakav prvi tim,kakav drugi tim.o cemu pricas

  • gari

    19:46 // 10. 2. 2016.

    Ne zna se gde je veca rupa!!! Napad, sredina ili odbrana,,, Niste ni za drugu ligu (mada ni za to nisam bas siguran) !!!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: