Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:43, 10. 2. 2016.

Radnički poražen od trećeligaša

radnickistarapazova.jpg Pobeda, remi i 2 poraza učinak Radničkog na pripremama u Pazovi; foto: fkradnickinis.rs

U poslednjoj proveri na pripremama u Staroj Pazovi fudbaleri niškog Radničkog poraženi su od ekipe Odžaka 2:1 (1:1). Trener Nišlija izveo je u dva poluvremena za potpuno različite sastave, a jedini gol delo je napadača Nikole Ašćerića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Stefan Jovanovic

    17:30 // 10. 2. 2016.

    Раставче молим те, одличан си тренер, али мани нас тих фраза из Ђорине школе типа ветар, висока трава, лош терен... Када дува ветар, једном тиму је савезник, а другом противник. Ако је у првом полувремену ветар помогао Оџацима, како то да је у другом напрасно променио правац и опет сметао нашим играчима? Ми смо ваљда технички бољи од Оџака, када је лопта на земљи ветар не сме да има утицаја...

  • mare

    17:37 // 10. 2. 2016.

    pocecemo da trazimo krivce u vetru,kisi,suncu...

  • Ivan

    19:01 // 10. 2. 2016.

    Neka nam je bog na pomoci. Nijednog igraca nisu doveli. Sportski sektor je nesposoban.

    • FRANKO JOVANOVIC

      00:27 // 11. 2. 2016.

      NAŠ BOG JE ZORAN BANKOVIC I MAJSTOR ČOLAKOVIC ZORAN,,,a ovi koji su sada u klubu neka idu svi u u Car Konstantin da ih organizuju za ulazak u drugu ligu.Dosta bre vise foliranje sp.direktora -da ima para bilo bi I pojačanja.Neznate da radite I tu je kraj.Samo se dodvoravate treneru I pravite talove I slikate se po raznim svadbama sa trenerom.Sve se zna sta radite a ne radite nista u korist kluba.

    • istina

      13:32 // 11. 2. 2016.

      svaka ti je na mestu,ne vodi se klub iz kafane

  • gari

    19:46 // 10. 2. 2016.

    Ne zna se gde je veca rupa!!! Napad, sredina ili odbrana,,, Niste ni za drugu ligu (mada ni za to nisam bas siguran) !!!!!!!

  • Difovac

    01:18 // 11. 2. 2016.

    Nema potrebe za negativnom retorikom. Ovo je PRIPREMNI PERIOD. Iz iskustva znam sta znaci uigravati prvi tim jedno poluvreme i sasvim drugi tim u drugom delu utakmice. Slazem se da protivnik nije atraktivan i verovatno su bili motivisaniji od nasih igraca jer ipak igraju protiv kluba kao sto je Radnicki. Tako da nema potrebe da budemo nestrpljivi. Do pocetka prvenstva ce sve doci na svoje.

    • dzoni

      13:38 // 11. 2. 2016.

      vidi se da ucis fudbal iz knjige,da imas iskustva,znao bi da dve nedelje pred pocetak prvenstva mi moramo da zgazimo ekipu iz trece lige.kakav prvi tim,kakav drugi tim.o cemu pricas

  • b.i.

    13:17 // 11. 2. 2016.

    Ne interesuju me rezultati u pripremnom periodu ma kakvi oni bili, priznajem i prihvatam samo one rezultate koji se postignu na zvanicnim utakmicama. Takodje, ne zelim nikakve polemike sa licima koja se kriju pod pseudonomima Jova i Jova 2. Radnicki je trenutno sesti na tabeli, ocekujem i trazim da bude u plej ofu a posle videcemo. U suprotnom promene ! Bitan je start i pobeda nad Javorom !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: