Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:53, 1. 11. 2014.

| Sport

Radnički poveo, pa izgubio u Novom Pazaru

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
bratislav-punosevac.jpg
Bratislav Punoševac strelac za Radnički; foto: Vanja Keser

Fudbaleri Radničkog iz Niša izgubili su rezultatom 3:1 (2:1) od Novog Pazara u 11. kolu Superlige iako su poveli 19. minutu golom Bratislava Punoševca.

Niški Radnički je i dalje bez boda u gostima pošto je i na šestom ovosezonskom gostovanju pretrpeo poraz.

Radnički je više napadao na početku meča, imao mnogo bolju igru. Svoju šansu je realizovao Bratislav Punoševac u 19. minutu nakon centrašuta Aleksandra Jovanovića.

Izjednačenje je stiglo u 42. minutu kada je gol Radničkog sa leve strane iskosa pogodio Bruno Olivera de Matos nakon dodavanja Udovičića.

Ubrzo je Novi Pazar i poveo jer je iskoristio sumnjivo dosuđen penal. Sudija Marko Popović pokazao je na "belu tačku" nakon starta Aleksandra Jovanovića na loptu, ali sudija je video i faul niškog igrača nad Dejanom Rusmirom.

Isti igrač je izveo jedanaesterac i doneo prednost od 2:1.

Konačan rezultat postavio je Admir Kecap u 69. minutu koji je naleteo na loptu koju je odbio golman Nišlija Aleksandar Kesić nakon šuta Predraga Pavlovića.

Nakon 11. kola Radnički ima 9 bodova i do nedelje popodne se sigurno nalazi na 14. poziciji.

U narednom kolu Nišlije dočekuju OFK Beograd.

 


NOVI PAZAR - RADNIČKI 3:1 (2:1)

Gradski stadion u Novom Pazaru

Sudija: Marko Popović

Žuti kartoni: Marko Jevtović iz Novog Pazara; Aleksandar Jovanović iz Radničkog

Crveni kartoni: -

NOVI PAZAR: Zlatko Zečević, Bojan Đorđević, Slobodan Vuković, Miloš Tintor, Žarko Udovičić, Marko Jevtović, Predrag Pavlović, Dejan Rusmir (Miloš Živković od 90. minuta), Admir Kecap (Sead Hadžibulić od 89. minuta), Miloš Mijić, Bruno Olivera de Matos (Vladimir Radivojević od 86. minuta).

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Vladimir Đorđević, Miloš Petrović, Vladan Pavlović, Petar Đuričković (Petar Petrović od 76. minuta), Saša Marjanović, Aleksandar Jovanović, Dušan Kolarević, Ivan Pejčić, Bratislav Punoševac.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zuxnp

    15:30 // 4. 11. 2014.

    Realno ste dobro odigrali prvih pola sata meca,u jednom trenutku sam se zapitao sto ste tako lose plasirani.Nas prvi gol preokrenuo mec.Posle bilo lakse.Vas golman dosta nesiguran .A opstat hocete.

  • igor momcilovic

    22:44 // 3. 11. 2014.

    Kup =evropa.sta je tu sporno?!? A igra u pazaru-nikad bolja....ako pobedimo ofk idemo na 10 mesto! Bolje pobede kod kuce nego po neki bod sa strane i ixevi kod kuce.samo treba vise publike.

    • shaft

      08:47 // 4. 11. 2014.

      da bi igrao ligu e.u.,moras da prodjes kvalifikacije,sto mnogo bolji,bogatiji i organizovaniji klubovi ne mogu.sa ovakvim trenerom,igracima i upravom,daj boze da ne ispadnemo!surova realnost!

  • Vesna

    13:01 // 3. 11. 2014.

    Dovedite trenera sa Superligaskim iskustvom dok jos ima vremena.Nemoj da napipamo prvu ligu,mnogo vise ce da grad kosta povratak u Super ligu nego da se sad dovede novi trener.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: