Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:56, 25. 9. 2013.

| Sport

Radnički u osmini finala Kupa

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki

Fudbaleri Radničkog iz Niša pobedili su Bežaniju rezultatom 2:0 (0:0) u šesnaestini finala Kupa u Beogradu i tako se plasirali među 16 ekipa u ovom takmičenju.

Oba gola Radničkog postigao je Sead Hadžibulić u drugom poluvremenu.

Radnički je poveo u 15. sekundi drugog poluvremena nakon akcije koju je poveo Branko Pauljević, koji je dodao do Milana Ćuluma, a ovaj glavom spustio loptu do Seada Hadžibulića koji je postigao prvi gol.

Na 2:0 Radnički je povećao u 70. minutu preko istog igrača. Branko Pauljević je desnom stranom prošao i ubacio loptu u šesnaesterac Bežanije gde je glavom dočekao Hadžibulić koji je loptu smestio u mrežu.

Prvo poluvreme prošlo je bez ozbiljnijih šansi na obe strane. Radnički je pokušavao da dođe do gola Bežanije, ali nije uspevao da ozbiljnije ugrozi domaće. Bežanija je sa mnogo motiva ušla u ovaj meč i napadala, ali je Aleksandar Kesić bio siguran na golu Radničkog.

Prvu šansu na meču radnički je imao preko Saše Stojanovića u 12. minutu, ali je njegov šut izblokiran. U 17. minutu Aleksandar Jovanović je sa desne strane prošao, ali je lopta otišla u aut.

U 20. minutu Bežanija je imala šansu preko Stefana Milojevića, koji je loptu dobio iz kornera, ali je Kesić dobro reagovao po svoj gol. U 34. minutu Kesić je ponovo dobro reagovao.

Drugo poluvreme Radnički je počeo mnogo ozbiljnije i kao da je druga ekipa izašla na teren što je rezultirao brzim golom na početku iz odlične akcije.

Žrebom će biti odlučeno sa kim će igrati Radnički u osmini finala Kupa.

BEŽANIJA - RADNIČKI 0:2 (0:0)

Stadion Bežanije

Gledalaca: 400

Sudija: Slobodan Veselinović

Žuti kartoni: Marko Putinčanin u 36. minutu iz Bežanije; Miloš Živković, Milan Ćulum iz Radničkog

BEŽANIJA: Dušan Puletić, Ljuba Baranin, Marko Mitrošić, Nemanja Matović, Bojan Božović, Dejan Blagojević, Marko Potičanin, Stevan Živković, Nenad Živković, Vasilije Prodanović, Stefan Milojević.

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Branko Pauljević, Vladan Pavlović, Miloš Živković, Miloš Petrović, Milan Ćulum, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović, Sead Hadžibulić (Marko Ljubinković od 87. minuta), Saša Stojanović, Aleksandar Trišović (Ivica Jovanović od 34. minuta)

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • konj

    10:34 // 27. 9. 2013.

    Savet treneru da vrati u tim Strahinju Petrovica 1992. :)

  • Vladimir Lazarevic

    13:31 // 26. 9. 2013.

    podržavam odluku trenera da Žiletu da šansu posle utakmice protiv ofka da se iskupi, biće on jos bolji nego pre utakmice na Karaburmi.. inat je čudo.. samo napred Žile care...

  • MERAKLJIJA

    11:02 // 26. 9. 2013.

    HADŽIGOOOOL!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: