Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:39, 7. 2. 2016.

Radničkom ne “leže” prvoligaši

Loznica-809x400.jpg Nišlije u oba subotnja meča nisu uspeli da trijumfuju: foto: fkradnickinis.rs

Fudbaleri niškog Radničkog odigrali su u subotu dve kontrolne utakmice na pripremama u Staroj Pazovi. Prvo su poraženi od ČSK-a 1:0, a zatim su protiv Loznice odigrali nerešeno 1:1.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • dragan

    21:36 // 7. 2. 2016.

    Utakmice su igrala dva potpuno razlicita kombinovana tima u razmaku od dva sata(prva utakmica je zavrsena u 13h a druga je pocela u 15h). Kroz ove utakmice ne treba meriti spremnost ekipe jer sem sto se ne igraju u najacen sastavu igraci se cuvaju povreda i ne igraju kao sto bi igrali takmicarsku utakmicu.Neka se oni dobro pripreme i neka pobedjuju onda kada to bude trebalo.20-tog Javor mora pasti

    • Jova

      02:23 // 8. 2. 2016.

      Ne botuj! I kad igraš amatersku ligu ili sa ortacima onako bzv hoćeš da podediš, daješ sve od sebe i igraš najbolje što možeš! Očigledno je da ova ekipa bez pravih pojačanja i sa ovakvim trenerom nema kapacitet da pobeđuje! Opametite se ljudi i da dignemo glas protiv uprave ili nam ne gine play out tj za to je vec kasno u plej out smop sigurno! Dignimo glas da sl sezone ne ispadnemo iz lige!

  • Ivan

    00:18 // 8. 2. 2016.

    Ja ne mogu da verujem da Radnicki nije doveo ni jedno pojacanje a da je nekolicina igraca napustila klub. Hoce li vec jednom proraditi taj napad. Dovedite pojacanja, dosadilo nam je da gledamo fudbal bez golova.

  • b.i.

    12:27 // 8. 2. 2016.

    Mesecima unazad citam komentare lica koje se potpisuje kao JOVA i ne mogu a da se ne upitam odakle tom coveku toliko mrznje prema klubu, treneru, upravi i svemu onome sto je blisko klubu ?! Licno smatram da se radi o jako frustriranoj i neostvarenoj osobi na svim poljima i sada siri negativnu energiju i zeli lose instituciji grada kao sto je Radnicki. Na svu srecu a njegovu nesrecu, RADNICKI TRAJE

    • Jova

      12:45 // 8. 2. 2016.

      Ne botuj i ti! Pokušajem spinovanja da prikažeš mene kao nekog ko mrzi Radnički je glupo i neinteligentno! Pa moji svi komentari su u cilju da Radničkom bude bolje i nigde nisam rekao da ne volim klub! Očiglednoje da volim klub više nego ti i tebi slični! Ako ukazujem na nešto loše ne znači da ne volim klub baš naprotiv vi koji ćutite i botujete radana i upravu to radite!

  • nikola

    12:49 // 8. 2. 2016.

    rastavac je defanzivni trener,ne igramo napadacki,cela sezona od 0-2.menjajte nesto ako zelimo u evropu

  • milos

    13:12 // 8. 2. 2016.

    sta je uradio sprtski direktor u ovom prelaznom roku?jel je prodao nekog igraca i jel je doveo neko pojacajne?u zabludi je ako misli da imamo ekipu za evropu.

  • Jova 2

    14:23 // 8. 2. 2016.

    Pa predsednik obecao pare,gde su sad?! Hoce evropu a ne moze da obezbedi 100 hiljada koje je obecao!

  • meraklija

    14:46 // 8. 2. 2016.

    Klub je u blokadi i ne moze da se potpisuju novi igraci. A ovi su otisli jer im je istekao ugovor. Nemojte da pisete i vredjate kad niste obavesteni!

  • Koja

    14:47 // 8. 2. 2016.

    Zahvaljujuci tim ljudima u sportskom sektoru Radnicki je 6 na tabeli a bili smo predzadnji na tabeli! Nek se zapitaju u upravi sta rade i jel mogu da nadju pare te sto su obecali,sram ih bilo! Bitno da vidi Kinu a ne da sedi ovde i da trazi pare

  • Saki

    15:08 // 8. 2. 2016.

    Terate po starom kao da nemate sluha,igrac sredine terena i dva napadaca nedostaju!
    Ako ne gledacemo dosadan fudbal.

  • nikola

    20:30 // 8. 2. 2016.

    ej meaklija pa da se ovde radi u interesu radnickog nebi se dozvolilo da isteknu ugovori standardnim igracima nego bi se ucinilo sve da se na vreme produzi saradnja kako bi klub nesto zaradio.zamolio bih te ne vredjas inteligenciju nama ostalim navijacima TACKA.

  • meraklija

    10:26 // 9. 2. 2016.

    Pa Nikola da li ti mislis da nije pokusano da se produze ugovori??? I to sto su igrali za toliko malo para je uspeh a nije postojala mogucnost da se produzi jer klub nema para... Cilj je bio da se zadrze igraci i da se dovede spic i jedan u sredini ali kako??? Moracemo da se oslonimo na mlade!

    • prosto

      14:00 // 9. 2. 2016.

      Pokušaj da kad nešto pričaš ne demantuješ sam sebe! Ako nisu mogli da produže ugovore na vreme mogli su te igrače da prodaju ili ih puste za džabe i puste te klince da igraju i da se razvijaju! Ovako sada to nema smisla igrači otišli a ti mladi stagnirali ili gubili! isto tako izgubio i klub! Ali čvrsto verujem da je neko imao neku korist!

  • meraklija

    16:05 // 9. 2. 2016.

    Pa ti veze nemas sa fudbalom. Pusti ti klince sa predzadnjim mestom i 12 bodova prosle godine u ovo vreme... Sad imamo zalihu i mozemo da razvijamo decu...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: