Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:32, 26. 4. 2012.

| Sport

Radničkom preti kazna

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk radnicki
foto: Bratislav Stevanović

Zbog bacanja flašica na teren sa tribina na meču između Radničkog i Novog Sada na Delijskom Visu niški klub može biti kažnjen, potvrđeno u Udruženju Prve lige.

U izveštaju posle utakmice delegata Dragana Denčića iz Pirota navodi se da je organizacija utakmice bila slaba i da je bilo nedovoljno redara i policije na stadionu.

Loše ocene delegata, ubacivanje flašica na teren od kojih je jedna pogodila četvrtog sudiju, kao i verbalni napad na sudiju najverovatnije će rezultirati kaznom Fudbalskom klubu Radnički.  

- Sigurno će biti kažnjen Radnički, ali još ne znamo kako. Disciplinska komisija treba da zaseda sutra. Ima vremena, u sledećem meču Radnički gostuje - rečeno je Južnim vestima iz Udruženja Prve lige.

U zvaničnom izveštaju delegata koji je dostavljen Južnim vestima iz Udruženja Prve lige navodi se da su sudije nakon prvog poluvremena bile verbalno napadnute na putu do svlačionice od NN lica sa markerom redara i Zorana Bankovića, potpredsednika Radničkog, koji je, kako stoji u izveštaju, prvog pomoćnog sudiju "verbalno napao i uhvatio i stisnuo ruku u predelu lakta. Na ruci sudije se videlo crvenilo od stiska".

dokument Izveštaj delegata

Dalje se u saopštenju navodi da je sudija u 90. minutu prekinuo igru zbog povrede golmana Novog Sada, a da su nakon toga bačene 4 prazne polulitarske flaše na službena lica gostujuće ekipe, ali i jedna puna, koja je pogodila u glavu četvrtog sudiju i predstavnika Novog Sada.

Takođe stoji u izveštaju da je nekoliko navijača domaćih utrčalo na teren posle postignutog gola u 95. minutu. Delegat je suđenje ocenio kao dobro, kao i ponašanje igrača i službenih lica.

Radnički je pre dve godine, takođe u Prvoj ligi, zbog sličnog ispada bio kažnjen da igra dva meča bez publike. Takva ili slična kazna i sada je moguća.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • rade meraklija

    08:51 // 27. 4. 2012.

    miskovicu lopovcino, tako se ne stize u elitno drustvo! dokaz da nam je UEFA spravom skrenula paznju na namestanje utakmica.. kada to rade u drugoj ligi sta li ce biti u prvoj.. znaci li to da Napredak mora da udje i to izgleda kao prvi, a verovatno ce i odmah biti prvak u eliti?? samo nikome to nece trajati pa ni tebi, zao mi je kluba kao sto je Napredak, ima tradiciju a dozvoljava da ga sroza jedna ljudska kreatura!

  • BRUKA I SRAMOTA

    00:59 // 27. 4. 2012.

    Kazna odigravanja 2 utakmice bez prisustva publike bila bi sramotna. POGLEDAJTE STA SE SVE RADI PO BEOGRADU,NOVOM PAZARU... AKO ZBOG 2 "POLULITARSKE FLASICE" TREBA JUZNJACKI DERBI DA GLEDAMO SA OKOLNOG BRDA ONDA NAM NE TREBA VISE NI SAVEZ NI SUPER LIGA NISTA! NIJEDAN KLUB NE MOZE POSTENO DA UDJE U SUPER LIGU! ZASTO SE FUDBAL IGRA AKO SE SVE ZNA UNAPRED? MOZETE DA MRZITE NIS KOLIKO HOCETE,ALI SUPER LIGA SE OD AVGUSTA IGRA I U NISU NA NOVOM CAIRU !!! TAKODJE GLEDACE SE PRAVI FUDBAL A NE SUDIJSKI VALCER KOJI SVE CESCE GLEDAMO U DOMACEM PRVENSTVU !
    MOMCI SVAKA VAM CAST NA POBEDI PROTIV NOVOG SADA ! TAKO SE BORI ZA KLUB! VI STE PONOS OVOG GRADA I MERAKLIJE SU UVEK TU ZA VAS !
    RADNICKI NIS 1923 !!!

  • Neko Drugi

    00:59 // 27. 4. 2012.

    Ti sto pricaju da nas neko gura u JSL bi mogli da navedu neku utakmicu gde je Radnicki forsiran od bilo koga.A mogli bi ti isti za promenu da dodju i odgledaju nekad neku utakmicu uzivo na stadionu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: