Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:44, 25. 8. 2015.

| Sport

"Radničkom treba plejmejker"

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-nis
Radnički u narednom kolu gostuje drugoplasiranom Javoru; foto: Vanja Keser

Prelazni rok u fudbalskoj Superligi traje do 31. avgusta, a u niški klub je stigao mladi Andrija Apostolović, dok su do sada otišli Dejan Babić, Nikola Ignjatijević i Lazar Rosić.

Još 6 dana ostalo je superligašima da “skockaju” tim koji će se boriti u zimskom delu šampionata. U Radničkom još su u toku pregovori sa igračima koji već nose dres niškog tima, a i onima koji bi to želeli.

Poznato je, do sada, da su prethodnih dana otišli vezni igrač Dejan Babić, levi bek Nikola Ignjatijević i štoper Lazar Rosić koji su tokom leta i došli na Čair.

Babić je prvi otišao da bi više igrao. Ignjatijević je imao nekih porodičnih problema, ali i zbog minutaže je odlučio da ode u Beograd. Imamo Darka Bulatovića na toj strani. Rosića nismo mogli da ispratimo finansijski i zato ga nismo zadržali - kaže Marko Jovanović, direktor Radničkog.

babic Dejan Babić je prvi otišao iz Radničkog; foto; FB strana "FK Radnički Niš"

On dodaje da desni bek Bojan Đorđević nije zvanično otišao, iako ima šansu da napusti klub.

Mislim da će ostati. Bio je korektan prema klubu, ali je dogovor da mu izađemo u susret ako nađe neki angažman u inostranstvu - priča Jovanović.

Ovih dana u “Real sa Nišave” je stigao ofanzivni vezni igrač Andrija Apostolović (19) koji je igrao u pirotskom Radničkom.

Videćemo da li neko može da nas pojača. Zadovoljni smo sastavom ekipe, ali nam nedostaje Pavle Popara od prošle godine. Takav igrač fali Radničkom, klasična desetka, plejmejker koji bi pomogao golom i asistencijom - kaže Marko Jovanović.

milos zivkovic Miloš Živković se možda vraća u svoj matični klub

Postoji šansa da se u svoj matični klub vrati i štoper Miloš Živković koji je trenutno na Islandu.

On bi mogao da se vrati u oktobru, ali videćmo da li će biti mesta za njega. Zasada, nismo pričali ozbiljno na tu temu - priča direktor Radničkog.

Naredni meč Radnički igra za vikend u Ivanjici sa Javorom, drugoplasiranim na tabeli, a nakon toga sledi pauza u šampionatu zbog obaveze reprezentacije.

Iskoristićemo pauzu da se novi igrači što bolje spreme. To su Bogdanović, Blažić i Apostolović. Spremićemo se za nastavak. Ako dođe još neko, dobro je. Ima najava, nude se igrači, ali treba biti pametan i oprezan u izboru - kaže Jovanović.

On ističe da Radnički računa i na mlade fudbalere iz svoje škole, kao što su Marko Tomić, Marko Mrkić i Nikola Mitrović koji će “svojim radom i zalaganjem morati da se nametnu treneru Milanu Rastavcu”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • realan covek

    13:14 // 27. 8. 2015.

    Da su Caki i Popara trenutno kao centralni vezni + Trifun u napadu,Radnicki uopste ne bi brinuo za realizaciju golova.Problem je da je proteklih god vodio ok klub sad bi nam igrali nase Nislije koje nisu smele tako lako da odu iz Nisa.Zamislite postavu sa Nemanjom Radonjicem,Pesicem i Andrijom Zivkovicem.... omladinska sk je najbitinija.Pogledajte Vosu,sakuplja naj mlade igrace iz pokrajne

  • SALE

    08:32 // 27. 8. 2015.

    Fali igrac sredine terena i dajte dovedite nekog malo poznatijeg igraca manite se vise ovih nizerayrednih neproverenih fudbalera valjda mozemo da izdvojimo novac za jednog boljeg fudbalera.Evo npr.desno krilo iz Radnika!

  • Zbunjuel

    23:00 // 26. 8. 2015.

    Popara je u nekom timu iz Los Andjelesa.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: