Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:23, 23. 2. 2016.

| Sport

Rastavac: “Partija protiv Javora vrlo blizu maksimuma”

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
800x600-milan-rastavac-radnicki.jpg
Rastavčevi mladići su po teškom terenu za igru izvojevali 3 boda; foto: Vanja Keser

Šef stručnog štaba niškog Radničkog Milana Rastavac istakao je posle meča protiv Javora da je njegov tim igrao na gornjoj granici svojih mogućnosti u ovom trenutku.

Nišlije su na premijernoj utakmici prolećnog dela sezone savladali Ivanjičane, a prvi trener kluba rekao je da su njegovi igrači ispred sebe imali jako discpilovanu ekipu.

Prve utakmice posle duge pauze uvek donose određenu dozu naboja. Ako želiš da ugroziš Javor moraš linije tima da pomeriš dosta visoko. To ostavlja prostor za njihove kontre, tako da smo se konstantno klackali između prostora podizanja linija tima i branjenja prostora iza sebe - kazao je on.

Rastavac je čestitao svojim igračima na pobedi, naglasivši da ova pobeda treba da bude “odskočna daska” za još bolje partije u narednim mečevima. On je, takođe, pohvalio partiju Miodraga Todorovića, koji je kao debitant u prvoj postavi postigao pogodak i iznudio prekid iz kojeg je postignut drugi.

Naša partija u nedelju je jako blizu našeg maksimuma u ovom trenutku. Verujem da će nam trijumf biti dodatan podstrek za pružanje tvrdih, takmičarskih partija i podizanje kvaliteta unutar same igre. Todorović je iskoristio ukazanu šansu i ceo tim treba da mu pomogne da nastavi još bolje, a ne da se zadovolji ovom partijom - podvukao je on.


Todorović: “Ovo je za mene dosanjani san”

Debitant u startnih jedanaest 20-godišnji Miodrag Todorović kazao je da su mu utisci sa nedeljnog debija predivni.

Ovo je za mene dosanjani san. Ovaj trenutak da debitujem u prvoj postavi sam čekao dve godine, nadam se da sam iskoristio šansu. Svestan sam da ne smem da se opustim i moram da radim još jače - sa dosta samopouzdanja rekao je doskorašni napadač Car Konstantina.

Radnički Debi iz snova Miodraga Todorovića; foto: Vanja Keser

Svi mediji preneli su priču o ovom momku i njegovom nadimku Baloteli, poput italijanskog napadača nestašne naravi.

Hoću da me zovu Miodrag, a ne Baloteli - kroz smeh je poručio Todorović.

U narednom kolu Radnićki gostuje ekipi Mladosti iz Lučana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    18:37 // 23. 2. 2016.

    E ako je ova igra "blizu maksimuma", onda nam predstoji borba za opstanak !!!!! Dajte ljudi, trazite sponzore, placajte igrace(ne samo za polusezonu) !!! Vezite ih ugovorima barem na 3 godine, onda se pravi tim i igra !!! Kako cete da igrate ako vam pola tima ima ugovore koji isticu svakog prelaznog roka!?!?! A za stadion i uslove na njemu, presavijte tabak, pa na sud !!!!!!! Teren oranje !!!!!

    • Saki

      10:27 // 24. 2. 2016.

      Sto se tice terena uzasan je,a ovo vezano za ugovore na tri godine je tesko ostvarivo jer klub nije finansijski stabilan i ne sme da zagrize na duzi period da pravi ugovore sa igracima!

  • Jova

    16:20 // 23. 2. 2016.

    Igra mnogo bolja nego u prvi deo šampionata kada se igralo iskljucivo na kontre i prekide!Sada stvaramo mnogo više šansi!A zašto!?Prosto,zato što je Apostolović igrao desno i otvarao igru u širnu kao i Đuričković koji je se menjao sa Acom levo.Dobili smo širinu u napadu,centaršuteve za napadača koji je očigledno dobar u skoku samim tim i protivniča odbrana stoji šire i ima prostora za suteve!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Samo neka se što više pucaju vatrometi, veselo da bude, da narod ne misli o mukama i problemima

Marko Popovic Čitalac

Tekst: Niški kulturni centar za 4,3 miliona iznajmljuje opremu za Nisomniju, Filmske susrete i Horske svečanosti

Pronađite nas na: