Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:24, 4. 8. 2012.

| Sport

Remi Radničkog sa Jagodinom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG_1637

U poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak sezone u Superligi fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su nerešeno sa Jagodinom 2:2 (1:1) u Jagodini.

Nedelju dana pred početak prvenstva fudbaleri Radničkog imali su generalnu probu sa superligašem Jagodinom. Radnički je poveo sa 1:0 u 41. minutu golom Stevana Stefanovića, ali je samo 4 minuta kasnije Miloš Stojanović izjednačio na 1:1.

Jagodina je preokrenula rezultat i povela sa 2:1 u 65. minutu golom Vladimira Milenkovića, nekadašnjeg igrača Radničkog. U 87. minutu Vladan Binić doneo je izjednačenje i postavio konačan rezultat 2:2.

Za Radnički meč su počeli Miloš Perić, Predrag Stamenković, Zoran Pešić, Marko Ranđelović, Miloš Živković, Miloš Petrović, Bratislav Pejčić, Ivan Milenković, Aleksandar Jovanović, Jovan Jovanović i Stevan Stefanović. Igrali su još Zoran Vasković, Bojan Đorđević, Strahinja Petrović, Milan Jovanović, Dušan Ivanov, Vladan Binić, Branislav Vukomanović i Dušan Kolarević.

Za Jagodinu su utakmicu počeli Bondžulić, Đukić, Mohamed, Tomić, Živanović, Kostić, Stojković, Stojkov, Đenić, M. Stojanović i S. Stojanović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • @ FKRN!

    09:47 // 6. 8. 2012.

    Ne primaj se po mnogo, Radnicki je slaba ekipa i to ce se videti u prvenstvu. . . .

  • FKRN!

    01:18 // 6. 8. 2012.

    I gde su sad oni koji stalno kritikuju radnicki?Sad nek svima bude jasno da je RADNICKI ozbiljna ekipa i nek ucute jednom za uvek oni koji pricaju kako nas tim propada i kako je igracki kadar slab svi su nam pricali da je VLADAN BINIC totalni promasaj a on postigo pogodak i svaka mu cast na tome! Kad ce vise ljudi da shvate da je ovaj tim za dve godine ostvario veliki uspeh da ce uskoro imati novi stadion da sve ide na bolje i zamolio bih pojedince da prestanu konstantno da pljuju na sve to...

    • vladan binic

      12:24 // 6. 8. 2012.

      Ti si glup kao tocilo kad se toliko palis,a sezona jos nije ni pocela...polako,glupane,ima vremena za ocene i analize tima.A stadion je nekad morao da se renovira,10 godina pola stadiona nije bilo u funkciji...

    • igor

      14:25 // 6. 8. 2012.

      prelazni rok je katastrofalno odradjen, otpalili su ivana pejicica a to je pola tima, da njega nije bilo, bili bi 10. u prvoj ligi.otisli su i dojkic i mancic, ali za jima i ne zalim preterano.
      u klub su dovedeni iskljucivo igraci koje niko nije hteo i koji nisu jednostavno imali gde.
      kao danas dovode dva ekstra pojacanja, a na transfer marketu vrede manje od minje popovica koji nije video teren u prlecnom delu.
      ziva bruka!
      osim par mesta,vrlo brzo ce se pokazati da ce u prvom timu biti samo igraci starosedeoci i eventualno neki mladji prebaceni u prvi tim...

  • Stefan

    15:15 // 5. 8. 2012.

    Ova utakmica je objanila da mozemo sa svakim u super ligi!Ne znam kakva je bila igra dali smo se samo branili,cudno je da nema nekog novinara iz nisa da prati radnicki da zanmo sta se dogadjalo na utakmici da napravi neku fotku itd?Jebe m ti ja nisko novinarstvo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: