Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:28, 14. 6. 2011.

| Sport

Rukometni turnir novembra u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_rukomet

NIŠ - Rukometna reprezentacija Srbije biće domaćin pripremnog turnira za Evropsko prvenstvo 2012. godine od 1. do 7. novembra u hali Čair.

Pored naše reprezentacije, na turniru će učestvovati i Hrvatska, Mađarska i Češka. Ovo će biti poslednji pripremni turnir pred start Evropskog prvenstva, a prilika da se vidi da li je hala Čair spremna za domaćinstvo na šampionatu.

- Ovim turnirom ćemo "isprobati" halu Čair pred Evropsko prvenstvo. Žao mi je što naša reprezentacija neće igrati mečeve u grupi na Evropskom prvenstvu, ali ovako će niška publika imati priliku da vidi rukometaše Srbije u Nišu - rekao je Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

Poznato je da će Srbija svoje mečeve u A grupi igrati u Pioniru u Beogradu, a da je reprezentacija Makedonije, za sada, jedini siguran učesnik grupe B koja je u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija Srbin

    14:20 // 14. 6. 2011.

    ajde da budemo posteni ..ako je predjasnja odluka da se na ep ne igra u nisu doneta mimo bg-a iako je tesko mogu podneti.... onda treba reci da je ovaj poklon nisu ipak smekerski potez..

    • Nislija Srbin

      14:24 // 14. 6. 2011.

      nisam bio jasan..ebg.. ocu reci ako je prethodna odluka da srbija ne igra u nisu doneta ne od bg nego od vise instance na koju nismo mogli da uticemo.. onda ovaj turnir "za utehu" treba pozdraviti.. PS sl put cu biti jasniji od starta ;)

    • aki

      16:44 // 14. 6. 2011.

      g.djurkovic je sve od sebe dao da se kao prvo jedna od grupa igra u nisu pa i da srbija igra u nisu ali je ocigledno da je opet nis doziveo verovatno politicki samar iz vrha drzavne vlasti ,a za uzvrat dobija turnir za utehu !

      TU TREBA RECI SVOJE MISLJENJE !!!

    • Bobby

      09:31 // 15. 6. 2011.

      @aki : Kakav drzavni vrh, ovo je samar od gradskog vrha, treba ih okrenuti naopacke, pa im istresti dzepove.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: