Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:52, 26. 7. 2016.

| Sport

Sin Ilije Najdoskog na probi u niškom Radničkom

Autor:B. G.Izvor:Južne vesti
Dino Najdoski
Ostaje u crvenom dresu? Dino Najdoski, foto: Telegraf.rs

Prijateljska utakmica koju će sutra po podne u Nišu odigrati niški i pirotski Radnički biće prilika da na preporuku Darka Pančeva crveni dres obuče Dino, sin čuvenog Ilije Najdoskog. Pored njega oba kluba će proveriti još nekoliko potencijalnih pojačanja.

Od 18 sati će na stadion FK Car Konstantin na Bubnju, uz već registrovane, istrčati i igrači koje će treneri oba kluba tada i proveriti.

Sportski direktor niškog Radničkog Marko Jovanović najavljuje da će se u dresu domaćina oprobati nekoliko igrača, među kojima su i vezista i napadač iz Konga, ali i defanzivac Dino Najdoski, sin poznatog makedonskog fudbalera i člana legendarne Zvezdine postave iz 1991. godine.

Na preporuku Darka Pančeva će za nas nastupiti i Dino. Oni su svi na probi, da vidimo kako stvari funkcionišu, kako se uklapaju - kaže Jovanović.

Inače, mlađi Najdoski je rođen 1992. godine u Beogradu. Do sada je nastupao za Vardar i Rabotnički, a nekoliko meseci je 2011. na pozajmici igrao i za nižerazredne klubove u Švajcarskoj.


Za Piroćance pojačanje iz Partizana

Zasada je izvesno da će za pirotski klub zaigrati i mladi štoper Partizana Miloš Perišić.

Kako je Južnim vestima rekao sportski direktor pirotskog Radničkog Dragan Stankovića, Perišić je iz Beograda stigao na šestomesečnu pozajmicu.


Meč počinje u 18 sati na stadionu FK Car Konstantin na Bubnju, a ulaz je slobodan.

Podsetimo, oba kluba su proteklog vikenda uspešno otpočela fudbalsku sezonu.

Nišlije su na Čairu u derbiju prvog kola Superlige savladale Čukarički sa 2:1, dok su Piroćanci, koji se takmiče u Prvoj ligi, u prijateljskoj utakmici pobedili vranjski Dinamo sa 1:0.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ***

    06:25 // 28. 7. 2016.

    Sa dvadeset i kusur si igrac ili ne.Kakva proba?

  • localloyal

    16:55 // 27. 7. 2016.

    Mora da idem na tu utakmicu,jer je ulaz besplatan! Ne secam se kada je zadnji put bio upad za dz na Car Konstantin areni :)

  • Saki

    13:09 // 27. 7. 2016.

    Onaj napadac iz Konga je pet puta bolji od Mrkica!

    • ZVEZDAN limar

      16:57 // 27. 7. 2016.

      Placeniku,nemoj da lupas gluposti.Mrkic je problem jer ima fiksiranu cenu obestecenja,i nema ugradjivanja pojedinih likova u klubu,problem je pojedinim likovima jer njega zastupaju momci iz Beograda,a ne sp.direktor i menadzer iz Magdona.Mali Mrka je odlican momak i super napadac ali eto nema love za pojedince,,,,lukav je stari Mrka nema ucene kod njega i sto dalje od niskih agenata za prodaju igraca.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: